Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Auto cu 6P3C-E

RockDok

Postări Recomandate

Cam la asa ceva ma gindeam cind am vorbit despre clemele de fixare pentru 6P3C-E. Pot de-acum da-n gropi fara grija sa-mi sara lampile din socluri. Distractia va fi daca alternorul nu accepta un consum suplimentar de vreo 15A.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 260
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• RockDok

124

• sebi_c

24

• Depanatoru

23

• +_Florin_+

13

Top autori în acest subiect

Distractia va fi daca alternatorul nu accepta un consum suplimentar de vreo 15A.

Daca as folosi amplificatorul pe supernova mea, i-as scoate pompa de freon de la aer conditionat si pe aceeasi fulie si suport as pune un alt alernator! (si alta baterie-n portbagaj) :rade: Acu' pe bune, alternatorul e mai mic si-n diametru, si-n lungime decat pompa de freon, ar avea loc.
Link spre comentariu

Poate inca o baterie linga amplif, cu un sistem de comutare. Anume cind merge motorul acu tampon se incarca iar in caz de oprire se decupleaza de la circuitul principal si mai asigura vreo 2 ore de functionare. Vorbesc despre un 44A/h daca nu si mai mult, poate chiar 56A/h nu am avut curiozitatea sa-i vad capacitatea.Sau pur si simplu o temporizare pe comanda ON a amplif-ului. Bateria pricipala asigura linistit o ora de functionare fara sa se descarce.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Singurul lucru care ma impiedica sa montez amplif-ul in masina este o agrafa lipsa pentru un 6N6P, voi iesi la vinatoare pe la batrinii depanatori TV din oras. Am atasat niste detalii de fixare a lampilor.

Link spre comentariu

Multumesc mult dar nu este cazul sa va deranjati pentru atita lucru. Am gasit ceva sirma de arc si voi face eu o agrafa daca nu gasesc cumva prin oras. Am citiva cunoscuti pe plan local cu vechi stadii in reparatii TV.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări