RockDok Postat Iunie 14, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2013 Cam la asa ceva ma gindeam cind am vorbit despre clemele de fixare pentru 6P3C-E. Pot de-acum da-n gropi fara grija sa-mi sara lampile din socluri. Distractia va fi daca alternorul nu accepta un consum suplimentar de vreo 15A. Link spre comentariu
Untold Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Distractia va fi daca alternatorul nu accepta un consum suplimentar de vreo 15A.Daca as folosi amplificatorul pe supernova mea, i-as scoate pompa de freon de la aer conditionat si pe aceeasi fulie si suport as pune un alt alernator! (si alta baterie-n portbagaj) Acu' pe bune, alternatorul e mai mic si-n diametru, si-n lungime decat pompa de freon, ar avea loc. Link spre comentariu
RockDok Postat Iunie 14, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2013 Poate inca o baterie linga amplif, cu un sistem de comutare. Anume cind merge motorul acu tampon se incarca iar in caz de oprire se decupleaza de la circuitul principal si mai asigura vreo 2 ore de functionare. Vorbesc despre un 44A/h daca nu si mai mult, poate chiar 56A/h nu am avut curiozitatea sa-i vad capacitatea.Sau pur si simplu o temporizare pe comanda ON a amplif-ului. Bateria pricipala asigura linistit o ora de functionare fara sa se descarce. Link spre comentariu
RockDok Postat Iulie 17, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2013 Singurul lucru care ma impiedica sa montez amplif-ul in masina este o agrafa lipsa pentru un 6N6P, voi iesi la vinatoare pe la batrinii depanatori TV din oras. Am atasat niste detalii de fixare a lampilor. Link spre comentariu
Lonerider Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Cred ca am ceva agrafe de genul asta. Ma uit maine, cand trec pe la parinti si, daca le gasesc, dau un semn... Link spre comentariu
RockDok Postat Iulie 18, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2013 Multumesc mult dar nu este cazul sa va deranjati pentru atita lucru. Am gasit ceva sirma de arc si voi face eu o agrafa daca nu gasesc cumva prin oras. Am citiva cunoscuti pe plan local cu vechi stadii in reparatii TV. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum