Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

distors pentru chitara, pe lampi

Vizitator viobio

Postări Recomandate

• Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefan ursan

5

• blue

4

• fcon

3

• messu

3

Top autori în acest subiect

Vizitator viobio

lasa ca ne descurcam cu un ac dc ceva :daintre timp adun piesele,mai am un darclee sa l canibalizez

glumim sper ca tii la glumanu canibaliza radioul ,sunt multi colectionari care au nevoie de elnu ai ce sa recuperezi din el mai bine doneazaldaca il canibalizezi te pun sa cinti Bach pe chitara
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator viobio

Unde sint schemele ? De ce nu le pot vizualiza ?

acest subiect este din 2009,acest site a trecut prin multe de atuncice schema doresti??
Link spre comentariu

Pai eu cred ca a trecut prin schimbari, dar chiar sa se stearga schemele ? Pai asa, mai bine stergeau tot topicul. Ce sa discuti fara scheme, ca doar asta nu e forum de literatura :DIn sfarsit, sa revin. M-am apucat, acum vreo 2 ani, sa construiesc un overdrive (Matchless Hotbox) si ma gandeam ca, in cazul in care n-o sa-mi placa cum suna, poate incerc (in urmtorii ani :d) o schema alternativa. Asa am ajuns la topicul de aici...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări