Vizitator viobio Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Viobio, l-ai terminat cu Satriani, ceva mai usor nu ai gasit ?da gasim!Yngwie Malmsteen sau Paul Gilbert Link spre comentariu
blue Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Ce sa zic, e clar ca nu vrei sa lasi din pret... Link spre comentariu
stefan ursan Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 lasa ca ne descurcam cu un ac dc ceva :daintre timp adun piesele,mai am un darclee sa l canibalizez Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 lasa ca ne descurcam cu un ac dc ceva :daintre timp adun piesele,mai am un darclee sa l canibalizezglumim sper ca tii la glumanu canibaliza radioul ,sunt multi colectionari care au nevoie de elnu ai ce sa recuperezi din el mai bine doneazaldaca il canibalizezi te pun sa cinti Bach pe chitara Link spre comentariu
stefan ursan Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 asa sa fie,o sa va contactez pt lista piese,sper ca mai sant magazinele de pe maica domnului Link spre comentariu
messu Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Unde sint schemele ? De ce nu le pot vizualiza ? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Unde sint schemele ? De ce nu le pot vizualiza ?acest subiect este din 2009,acest site a trecut prin multe de atuncice schema doresti?? Link spre comentariu
messu Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Pai eu cred ca a trecut prin schimbari, dar chiar sa se stearga schemele ? Pai asa, mai bine stergeau tot topicul. Ce sa discuti fara scheme, ca doar asta nu e forum de literatura :DIn sfarsit, sa revin. M-am apucat, acum vreo 2 ani, sa construiesc un overdrive (Matchless Hotbox) si ma gandeam ca, in cazul in care n-o sa-mi placa cum suna, poate incerc (in urmtorii ani ) o schema alternativa. Asa am ajuns la topicul de aici... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum