Vizitator viobio Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 salutari la toti lampariipostez mai jos un distors de chitara pe tuburia fost construit de mine saptamina trecuta la rugamintea lui George Patranoiu (fost chitarist la Taxi ,acum este chitaristul trupei Act)in functie de pozitia potentiometrului de drive se obtine sunet de la un clean foarte frumos pina la un fuzz spre un distors mai calm ,in pozitia de amplificare maxima,in genul distorsiunii care o foloseau trupele prin anii 60George este foarte incintat de sunetul obtinutpotentiometrul de Cranch este un fel de "presence",cind cursorul este spre condensatorul de 22microF creste amplificarea etajului ,pentru frecvente mai joasecind este spre cel de 1microF ridica notele mai inaltepersonal eu am folosit 6N2P,am si triode mai destepte dar sunetul obtinut cu acest model de duble triode a fost pe placul chitaristului Link spre comentariu
fcon Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Foarte fain! Felicitari, bravo! Ce spun lamparii ghitaristi de pe forum? Link spre comentariu
ioannis Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 felicitare!!! nu am auzit nici-o data cum suna un distors de chitara pe tuburi. am un prieten care cinta la chitara, si o sa stau o zi sa construiesc schema dvs, ca sa vad cum se aude un distors, si in general impesii de la oameni care stiu sa cinta la instrumente!!!inca o data felicitari!!!!! Link spre comentariu
danzup Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 ...felicitari si Rock and Roll !(Anii 60 sunt foarte frumosi la sunet !)Apropo de asta mie im place sunetul de la Beatles de pe primele 2 Lp-uri ale lor la nebunie ... ce sunet de lampa adevarata ! Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Si din partea mea felicitari! Arata bine si presupun ca suna pe masura!Si eu ascult ore intregi cateodata muzica anilor 60 pe amplificatorul cu lampi... :dans:Apropo de acest distors, ma intreba mai demult cineva daca ii pot face ceva pe lampi, care sa-i faca vocea mai frumoasa, cu armonici. I-am raspuns ca e suficient sa cante pe un amplif cu tuburi dat aproape la maxim... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 in cel mult o luna vor apare capetele de serie la trei amplificatoare de chitara,de 15,50,100wlucrez la acest proiect de afacere cu inca un user de pe elforum,foarte cunoscut in anii 80 pentru ce realiza atunci in materie de audio pe tuburi si nu numaiamplificatoarele vor apare sub sigla de mai jos[attachment=0]VIO TUBE AMP.jpg[/attachment] Link spre comentariu
blue Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Felicitari pt idee, cred ca incepi sa ameninti piata... Link spre comentariu
fcon Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Felicitari pt idee, cred ca incepi sa ameninti piata...Cam asa? Las' sa fie cat mai multi cei care fac ceva practic, ca lumea; daca se si cere pe piata, bravo lor!S-auzim cat mai multe lucruri bune despre "Vio_tube_amp."! Daca ne si chemi la o auditie, s-auzim pe cineva care stie sa cante, cu atat mai bine! Link spre comentariu
blue Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Dar asa si trebuie sa fie, cred ca m-ai inteles gresit, cand am spus ca Vio ameninta piata am spus-o admirativ ! Link spre comentariu
fcon Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 ... cand am spus ca Vio ameninta piata am spus-o admirativ !Bineinteles! De-aia rade "zambariciul" dupa "amenintarea pietei"! Vorba unui coleg de forum: hai sa fim relaxati! Link spre comentariu
messu Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Felicitari. Foarte frumos !N-ai niste mostre de sunet zau ca-mi vine sa "atac" si eu proiectul? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Felicitari. Foarte frumos !N-ai niste mostre de sunet zau ca-mi vine sa "atac" si eu proiectul?salut nu am mostrestii bine ca o sa conteze mult si ce da chitara si ce atac are chitaraincearca schema ,nu este mare inginerievarianta prezentata aici este la userul carageaeam facut cu el un schimb Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Va rog sa atasati cand o sa aveti putin timp la dispozitie si un sample in format mp3 cu si fara distors , sa ne lamurim care este efectul ca sunt sigur ca amatori ar fi , dar nu sunt hotarati si trebuie convinsi sa se apuce , este o schema simpla si ieftina si fiabila Daca cineva stie cum se face mp3-ul , il rog sa colaboreze Va multumesc , succes Link spre comentariu
lorik199 Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 ca sa nu mor prost.......ce face acest montaj, introduce distorsiuni la sunet? si daca da, cu ce scop?de obicei se cauta ca sunetul sa fie cat mai clar Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 ca sa nu mor prost.......ce face acest montaj, introduce distorsiuni la sunet? si daca da, cu ce scop?de obicei se cauta ca sunetul sa fie cat mai claracest montaj se foloseste ca preamplificator pentru chitara electricasemnalul este amplificat foarte mult ,pina este distorsionatauzi sunetul la trupe rock care omoara manelistii sunetul acela strident este distorsiunea de chitaraai inteles acumdaca faci asta o sa ai 0,0000000000distorsiuni armonice!!!(glumesc) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum