Vizitator dreadboy Postat Mai 26, 2005 Partajează Postat Mai 26, 2005 a mai vazut careva ceva asemanator daca nu chiar la fel?din priviri cam ce putere ar avea? n`am cu ce sa`l masor.cum vad daca are priza mediana? Link spre comentariu
Vizitator dreadboy Postat Mai 26, 2005 Partajează Postat Mai 26, 2005 pozele, am shi uitat sa pun linku`rile :oops: http://www.hi-fi.ro/fhifi/files/thumbs/t_cam000986.jpg aici! ca vad ca aici nu merge sa dau upload la img Link spre comentariu
csl1131 Postat Mai 26, 2005 Partajează Postat Mai 26, 2005 poza ceva mai mare nu ai..ca e fff mica..nu se intelege nimic....deasemenea pune si dimensiunile lui.. Link spre comentariu
Vizitator dreadboy Postat Mai 27, 2005 Partajează Postat Mai 27, 2005 uitatzi shi cu dimensiuni puse.. http://www.hi-fi.ro/fhifi/download.php?id=3398 Link spre comentariu
Vizitator dreadboy Postat Mai 27, 2005 Partajează Postat Mai 27, 2005 aaa... am uitat sa zic. are vreo 2kile Link spre comentariu
radu25 Postat Iunie 1, 2005 Partajează Postat Iunie 1, 2005 pai, daca n-ai cu ce sa-l masori nu prea ai cum sa-ti dai seama.Imprumuta un multimetru si masoara infasurarile. Rezistenta cea mai mare ar trebuii sa o aibe primarul. Alimenteaza-l (sper sa ai noroc si sa aibe primarul la 220V) si masoara tensiunile pe iesiri. Simplu! Link spre comentariu
Vizitator dreadboy Postat Iunie 2, 2005 Partajează Postat Iunie 2, 2005 poi... primarul stiu ca este la 220V.. da` nu stiu ce`mi iese din el.. o sa fac si asta! Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 2, 2005 Partajează Postat Iunie 2, 2005 poi... primarul stiu ca este la 220V.. da` nu stiu ce`mi iese din el.. o sa fac si asta!e tare faza.. daca nu ai masurat inca :shock: crezi ca noi putem ghici mai bine decat masoara aparatul :?: daca poti masoara si sarma din secundar si cauti AICI datele, sa-ti faci o idee Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum