Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce este video bios?

sorinpavel

Postări Recomandate

Salut tuturor,Acum 1 luna am facut upgrade la bios la un laptop fujitsu-siemens amilo la1703.totu ok.acum 1 saptamana am testat cu "driver detective" versiune de evaluare ca nu am reusit sa dau de serial, si spune ca video bios e vechi.CE INSEAMNA VIDEO BIOS LA LAPTOPUL MEU?Cu stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sorinpavel

7

• SunShine

6

• radue

1

• MifTy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut tuturor,Acum 1 luna am facut upgrade la bios la un laptop fujitsu-siemens amilo la1703.totu ok.acum 1 saptamana am testat cu "driver detective" versiune de evaluare ca nu am reusit sa dau de serial, si spune ca video bios e vechi.CE INSEAMNA VIDEO BIOS LA LAPTOPUL MEU?Cu stima

Versiunea de bios pentru placa video este vechi. Daca vrei un update ar trebui pentru inceput sa imi spui ce placa video ai.Este foarte greoi sa faci un update. Vrei sa faci asta?
Link spre comentariu

Este un laptop si nu stiu cum o dectez.Ce ma ajuta sa vad ce e?

Este acelasi principiu si la laptop pentru detectia componentelor.Programul "Aida 32" sau "Everest" sunt gratuite si ai informatii asupra tuturor componentelor din Notebook.Sau mai simplu clic dreapta pe desktop -> Proprietati -> Setari (Settings) -> Avansat (Advanced) -> Adapter (Adaptor).
Link spre comentariu

Hai bogdane ajuta-ma! Sau oricine poate.Sau pana la urma e vreo schimbare la treaba asta? Eu sunt multumit cum merrge xp sp3 acum. Ar trebui sa vad mari imbunatatiri? Multam

Link spre comentariu

Nu te joci jocuri care cer grafica imbunatatita cred nu? NU ai nevoie de asa ceva te asigur. :daScuze de dublu post.Mari imbunatatiri nu prea. Doar daca ai probleme in unele jocuri ai vedea oarecare modificare. In rest nu iti recomand daca nu esti jucator inrait.

Link spre comentariu

mai bine stai calm cu video biosul!!!cu atât mai mult cu cât e vorba de un laptop, ?i n-ai ?anse s? schimbi repede ?i ieftin placa video din el, dac? o bele?ti!!!nu apelezi la rescrieri de video bios decât în cazuri cu adev?rat grave, nu c?-?i spune un softule? oarecare s-o faci!!!

Link spre comentariu

Corect. Ai vrea sa faci update la bios-ul placii video doar daca te joci jocuri la care placa video iti face figuri in sensul ca iti apar uneori linii de toate culorile sau alt gen de astfel de probleme.

Link spre comentariu

De jucat ma joc stil 'big fish' adica sa descoperi unde sunt obiectele.Nu sunt impamantenit cu jocurile.Merita sa caut update de video bios?merci

Link spre comentariu

Nu. Merita sa faci update de Bios daca te joci Far Cry, Need for Speed ultima varianta (care o fi aia). In principiu, jocuri care cer grafica buna si la care placa video ar crea probleme. Deci nu este necesar si nici nu va fi vreodata la laptop-ul tau.

Link spre comentariu

Merci de raspunsuri.Inca o intrebare dar sigur nu are treaba cu topicul: cand comvertesc mkv in dvd arata tot timpul procesor 100%. Are treaba cu video bios? 2 problem: am 4gb ram dar xp vede 3 si ceva. Merg toti 4 gb sau doar cat vede xp?Raspunsul cel bun ,, o cazare la mare''. Bafta la toti si astept un raspuns.

Link spre comentariu

Merci de raspunsuri.Inca o intrebare dar sigur nu are treaba cu topicul: cand comvertesc mkv in dvd arata tot timpul procesor 100%. Are treaba cu video bios? 2 problem: am 4gb ram dar xp vede 3 si ceva. Merg toti 4 gb sau doar cat vede xp?Raspunsul cel bun ,, o cazare la mare''. Bafta la toti si astept un raspuns.

Eu am asa: Windows Xp SP2. Am instalat un program denumit Xp SP 2 to SP 3 in varianta de la microsoft. Nu contine nici un fel de eroare, fata de alte Sp3-uri facute de oameni plictisiti. E posibil sa fie o varianta proasta de XP SP3.Acum, Nu cred ca are treaba cu video bios-ul. Ai facut vreo setare in BIOS-ul placii de baza?
Link spre comentariu

Daca ai Windows XP pe 32 de biti ( x86 ), ceea ce sigur ai, e normal sa nu-ti vada toti cei 4 GB de memorie. 4 GB e limita de memorie care poate fi folosita de sistemele de operare pe 32 de biti, dar asta nu inseamna ca toti aia 4 GB sant utilizabili. O parte intra la placa video ( daca ai laptop sansele sa ai placa video cu memorie dedicata sant medii ) si o parte se aloca pentru periferice si ce mai ai pe placa de baza. Asa ca e normal sa nu-ti vada toti cei 4 GB de ram.Procesorul poate sa fie 100%, aia nu e o problema, pentru ca la astfel de conversii se foloseste procesorul, nu placa video sau alte componetene ( se mai foloseste si memoria evident, dar nu in asa mare procent pe cat se crede, cam 100-200 MB in cazuri mai grave ), asa ca iarasi e normal sa fie asa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări