Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizare router ??

Vizitator RIV2007

Postări Recomandate

Vizitator RIV2007

Se poate realiza rutarea de la un internet mobil furnizat de Vodafone sau Zapp, catre un set de IP utilizat de un sistem de camere de supraveghere ?Stiti ceva in legatura cu acest fapt.Multumesc anticipat .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

1

Top autori în acest subiect

Vizitator TheCybo

Da, folosing un modem HSDPA conectat la un router prin Ethernet (cablu retea, nu USB, cum au majoritatea modemurilor).Alternativa ar fi folosirea unui PC conectat la internet prin , apoi conectat prin Ethernet la un switch / router unde sunt legate si camerele de supraveghere.Astfel PC-ul poate sa imparta conexiunea la Internet primita prin modemul USB celorlalte echipamente din retea. (de bifat "Allow other network users to connect through this computer's internet connection") de pe tabul Sharing al conexiunii dintre PC si Switch.Sper ca am fost de ajutor. (primul meu post)

Link spre comentariu

depinde si cum e treaba cu porturile la Vodafon/orange si in plus cred ca au ip-uri dinamice, deci la fiecare conectare ai alt ip si un client de ddns nu prea te aranjeaza (alea free le porti de grija, iar la celelate dai banu')oricum netul de la furnizorii de internet mobil e mult prea slab (mai ales la upload). eu am probleme cu clicknetul care oricum merge mai bine ca vodafonul, si am incercat toate setarile posibile in DVR, pe RDS nu sunt probleme :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări