Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator TDA2611AQ

manely

Postări Recomandate

am schema unui amplificator cu integratul TDA2611AQ si trebe difuzoare de 8 ohmi, 5 W........eo am 2 difuzoare de 4 ohmi si 3 W fiecare difuzor........daca leg difuzoarele in serie ar merge????

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• manely

15

• remus68

7

• Jimmy

5

• davidut5

4

Top autori în acest subiect

salut. Ce sa pun la un amplif de sub pe semnal la intrare sa am numai basi fara inalte? Eu am pus un cond de 10uf paralel cu semnalul au scazut inaltele dar nu prea se impaca , cu placa de sunet din pc adica se aude incet

Link spre comentariu

condensatorul ala de 10uF care l-ai pus tu acolo in paralel pe iesirea placii de sunet ii ca un scurt-circuit la anumite frecvente, destul de joase. incearca sa pui un condensator de 47nF in serie cu un rezistor de 10 ohmi

Link spre comentariu

Pai daca ai un filtru in sub, de ce vrei sa mai pui unul si la intrarea amplificatorului?Foloseste ori filtrul pasiv din sub( daca este unul bine facut) ori iti faci un filtru activ pe intrarea de semnal a amplificatorului.

Link spre comentariu

Am un amplificator slab 2x3W. Si vreau sa fac sa se auda basi cat de cat puternici. Ce piese imi trebuie si unde trebuiesc montate? Va multumesc tuturor pentru ajutor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări