Tarabostes Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Salutare.Am instalat pe laptop Windows XP service pack 3,si as vrea sa formatez un stick USB sau un card de memorie in NTFS.Problema este ca aceasta optiune nu este disponibila in xp,ci doar in FAT32.L-am formatat(stick-ul) pe un laptop ce are vista instalat si a functionat.Intrebarea mea este daca se poate face aceasta operatie si in xp.Cum as putea face asa ceva?Va rog sa-mi dati cateva sfaturi.Multumesc anticipat.Bafta Link spre comentariu
oachy Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 daca crezi ca NTFS iti va imbunatati viteza de scriere ...... sa stii ca diferenta nu e semnificativa cat despre modalitate , o simpla cautare cu GOGU si dadea asta : http://www.xpc.ro/forum/viewtopic.php?f=13&t=69991 Bafta Link spre comentariu
Blind Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Ca sa formatezi un stick NTFS cu ajutorul windows xp trebuie sa intri in deice manager (click dreapta pe my computer->proprietati->hardware->device manager). De acolo expandezi meniul "drives" apoi dai click dreapta->proprietati pe mu?tiuc iar din policies bifezi "optimize for performance" apoi dai ok si iti va aparea in meniul de format optiunea NTFS.Recomand ca dupa formatare sa urmezi aceiasi pasi dupa care bifezi "optimize for quick removal" pentru a putea scoate mu?tiucu' fara sa mai dai click pe safely remove - doar astepti sa nu mai clipeasca becul de status al acestuia si il scoti din port (nu se va intampla nimic cu flashul daca il scoti dupa ce nu mai clipoceste ledu', am 4 ani de "experienta" pe stickurile mele, toate sunt intregi si acum).Nu e obligatoriu sa faci asta, dupa ce il scoti prima oara din port va reveni la setarile "default". Link spre comentariu
Tarabostes Postat August 18, 2009 Autor Partajează Postat August 18, 2009 Va multumesc foarte mult pt. raspunsurile date,am reusit sa-l formatez in NTFS .Bafta Link spre comentariu
Vizitator FLORIAN Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 salutare,m-am gindit sa postez si eu aici,ca tot e un subiect de care apartine problema mea.eu as vrea sa formatez un stick in orice fel,dar cind incerc imi apare mesajul,,discul este protejat la scriere,, am vreo sansa? Link spre comentariu
adicontakt Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 nu are cumva vre un mini-switch care e dat pe protect? Link spre comentariu
luciann Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Aceeasi problema am si eu cu un stick, si nu are buton, l-am desfacut si nu are nimic, a aparut din senin, azi a mers maine nu cam asa ceva :| Link spre comentariu
adicontakt Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 ia programul asta si lucreaza cu el http://www.killdisk.com/ dupa care partitioneaza cu partition manager Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum