Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am nevoie de ajutor..nu vreau sa ma electrocutez

Vizitator tyv86

Postări Recomandate

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

4

• oachy

3

• CATA2003

2

• doru3160

2

Top autori în acest subiect

u mai penal decat mine :))

u? cine e u?

Nici s? scrii 5 cuvinte nu e?ti în stare... Du-te pe un forum de analfabe?i, te-ai potrivi de minune acolo.

Baft?!

Dac? chiar vrei s? fii cîrcota?, s? ?tii c? se poate aplica ?i la tine. Termina?i cu prostiile ?i în?epa?i-v? pe messenger, nu aici.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Buna , Sigur ca sxista pericol de contact cuvasele de metal dar exista si riscul de a se rupe nichelina la o rebobinare . trebuie demontata si ''adunata '' numai pe un suport care sa intre in interiorul spirelor si pe care sa se stranga spira langa spira nichelina iar dupa aceea va fi mai scurta cu ceva si nu mai iese din canal , se poate fixa din loc in loc daca se pate gauri suportul cu cateva bucati tot de nichelina .

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator tyv86

MULTUMESC MULT DE TOT PT SFATURI!!!! M-am mutat de la camin acum am aragaz.....ce vremuri erau alea cu resou.... :ciuda: oricum eu va multuumesc pt sfaturi :da si ...na cand mai am vreo problema ....apelez tot la voi...MULTUMESC MULT !

Link spre comentariu

daca are valoare sentimentala :rade: pune o siguranta diferentiala pt el, dar una bona te costa aproape cat resoul.

un diferential ... bun cu 300mA face de la 250ron in sus ........... la banii astia iti iei catva resouri de la talcioc si poate si in stare mai "sigure"
Link spre comentariu

daca are valoare sentimentala :rade: pune o siguranta diferentiala pt el, dar una bona te costa aproape cat resoul.

un diferential ... bun cu 300mA face de la 250ron in sus ........... la banii astia iti iei catva resouri de la talcioc si poate si in stare mai "sigure"
si eu ce am zis? sau nu citesti pana la capat? vezi ca ai nevoie de una de 30mA (la 300 nu stiu cat te ajuta) si nu costa 250Ron :da am gasit Merlin Gerlin la 70 Ron.
Link spre comentariu

ratza 100% nu o "mierlesti" la 30mA (ca mai sunt si exceptii ...), uite ca eu inca scriu pe forum si siguranta a decuplat.daca la 30mA o "mierlesti" atunci 300mA ce mai faci? cele cu ?=10mA se monteaza in special la echipamentele ce implica si instalatii de apa (boilare, jacuzzi, s.a.m.d)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări