Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 da stiu, dar am zis si eu ca nu aveam ce scrie Va rog sa ma scuzati Link spre comentariu
Jimmy Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 si era musai sa postezi? Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 cea m/ai simpla metoda este sa iti achizitionezi alt resou ,cu metode empirice risti sa dai coltul, in rest numai de bine Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 daca are valoare sentimentala pune o siguranta diferentiala pt el, dar una bona te costa aproape cat resoul. Link spre comentariu
Alex90 Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 da stiu, dar am zis si eu ca nu aveam ce scrie Va rog sa ma scuzati esti penal frate Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 u mai penal decat mine ) Link spre comentariu
Alex90 Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 u mai penal decat mine )u? cine e u?nici sa scrii 5 cuvinte nu esti in stare... dute pe un forum analfabeti te-ai potrivi de minune acolo.bafta! Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 u mai penal decat mine )u? cine e u?Nici s? scrii 5 cuvinte nu e?ti în stare... Du-te pe un forum de analfabe?i, te-ai potrivi de minune acolo. Baft?! Dac? chiar vrei s? fii cîrcota?, s? ?tii c? se poate aplica ?i la tine. Termina?i cu prostiile ?i în?epa?i-v? pe messenger, nu aici. Link spre comentariu
kripton Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Buna , Sigur ca sxista pericol de contact cuvasele de metal dar exista si riscul de a se rupe nichelina la o rebobinare . trebuie demontata si ''adunata '' numai pe un suport care sa intre in interiorul spirelor si pe care sa se stranga spira langa spira nichelina iar dupa aceea va fi mai scurta cu ceva si nu mai iese din canal , se poate fixa din loc in loc daca se pate gauri suportul cu cateva bucati tot de nichelina . Link spre comentariu
Vizitator tyv86 Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 MULTUMESC MULT DE TOT PT SFATURI!!!! M-am mutat de la camin acum am aragaz.....ce vremuri erau alea cu resou.... oricum eu va multuumesc pt sfaturi si ...na cand mai am vreo problema ....apelez tot la voi...MULTUMESC MULT ! Link spre comentariu
oachy Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 daca are valoare sentimentala pune o siguranta diferentiala pt el, dar una bona te costa aproape cat resoul.un diferential ... bun cu 300mA face de la 250ron in sus ........... la banii astia iti iei catva resouri de la talcioc si poate si in stare mai "sigure" Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 daca are valoare sentimentala pune o siguranta diferentiala pt el, dar una bona te costa aproape cat resoul.un diferential ... bun cu 300mA face de la 250ron in sus ........... la banii astia iti iei catva resouri de la talcioc si poate si in stare mai "sigure"si eu ce am zis? sau nu citesti pana la capat? vezi ca ai nevoie de una de 30mA (la 300 nu stiu cat te ajuta) si nu costa 250Ron am gasit Merlin Gerlin la 70 Ron. Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 La 30mA o mierle?ti sigur. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 S? nu fim pesimi?ti, nu o mierle?ti dar scapi de reumatism ?i eventual, dac? insi?ti, de boli mai grele. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 ratza 100% nu o "mierlesti" la 30mA (ca mai sunt si exceptii ...), uite ca eu inca scriu pe forum si siguranta a decuplat.daca la 30mA o "mierlesti" atunci 300mA ce mai faci? cele cu ?=10mA se monteaza in special la echipamentele ce implica si instalatii de apa (boilare, jacuzzi, s.a.m.d) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum