Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare stabilizator 220v

Postări Recomandate

salut tuturor... va rog sa'mi spune'ti cum pot stabili o tensiune........Sa'mi stabilizeze intre 160-230 V......plzzz ajutati'ma........va multumesc tutror.....id meu: [email protected]

Dr.L: incearca sa nu mai pui ..... ci doar un punct si fara plzzzzz si alte d-astea. Si calmeaza-te inainte sa scrii,reciteste ce ai scris si vezi cat de usor nu se intelege ce povestesti

Ti-am corectat si titlul topicului

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

uite explicatie.....eo am curentu slab iarna in casa........si vreau sa stabilizez de la 160 V pana la 230 V........am facut inaltator cu un transformator.......am inceput mediana de la 160 V pana la 220V.......dar daca vine un pic mai multa tensiune la retea urca tensiunea mai mult......si'mi arde consumatorul de pe inaltator.......si dasta vreau sa fac ceva care sa am in permanenta 230 V chiar daca imi urca tensiunea pe retea.........chiar daca imi vine 200 V pe retea el la iesirea din transf sa ramana tot 230 V..........

Link spre comentariu

-eu zic sa iti refaci in primul rand toate ochiurile (legaturile spre furnizor, de la ceas inspre locul de legare la stalp/ cablu) apoi sa masori valoarea care iti vine spre tine de la tablou-daca e sub 220 fa o reclamatie spre electrica-la pierderile care le ai , tind sa cred ca ai un traseu f lung fata de alimentarea conel si daca ti-au mai pus si contorul aproape de stalpul de alimentare nu prea poti face nimic la conel deoarece iti asumi si platesti pierderile prin contract- asteptam detalii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu

am curentu slab iarna in casa si vreau sa stabilizez de la 160 V pana la 230 V

Exista "stabilizator de tensiune" de cumparat, fara sa te chinui prea mult , mai ales ca bagajul de cunostinte nu-ti permite abordarea unor constructii complexe. Pretul e de 82...457 ron in functie de puterea care iti e necesara. Daca nu stii de unde sa cumperi, trimite-mi pe MP adresa ta de mail si i-ti spun.
Link spre comentariu

problema este ca toata strada este alimentat de la o singura faza de pe stalp.........nu avem pe strada trifazic.......deci o gramada de case sunt alimentate la o singura faza........si iarna toti baga resee........instalatia casei este noua.......nu are pierderi de tensiune.......va rog frumos sa'mi explicati treaba cu stabilirea ce am scris-o mai sus

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Buna ziua!As vrea sa realizez un stabilizator de tensiune pentru a absorbi fluctuatiile de tensiune datorate aparatelor de sudura. La noi in tara fiecare mai mestereste cate ceva, si la sudura fluctueaza lumina in casa. Caderea este de aproximativ 20-30V fata de tensiunea nominala. Se poate realiza ceva ca sa se elimine aceste fluctuatii?In casa nu am consumatori deosebiti.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări