manely Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 salut tuturor... va rog sa'mi spune'ti cum pot stabili o tensiune........Sa'mi stabilizeze intre 160-230 V......plzzz ajutati'ma........va multumesc tutror.....id meu: [email protected] Dr.L: incearca sa nu mai pui ..... ci doar un punct si fara plzzzzz si alte d-astea. Si calmeaza-te inainte sa scrii,reciteste ce ai scris si vezi cat de usor nu se intelege ce povestesti Ti-am corectat si titlul topicului Link spre comentariu
remus68 Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 Daca postai unde trebuia, aveai mai mult noroc... Link spre comentariu
SunShine Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 salut tuturor... va rog sa'mi spune'ti cum pot stabili o tensiune........Sa'mi stabilizeze intre 160-230 V......plzzz ajutati'ma........va multumesc tutror.....id meu: [email protected] Daca as fi stiut te-as fi ajutat. Iti trebuie un stabilizator cred. Link spre comentariu
zal Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Probabil îi trebuie un stabilizator de re?ea, ptr tensiuni în jurul lui 220Vca, dar cum nu d? ?i alte detalii, plus exprimarea confuz?, e greu de ajutat. Link spre comentariu
manely Postat August 16, 2009 Autor Partajează Postat August 16, 2009 uite explicatie.....eo am curentu slab iarna in casa........si vreau sa stabilizez de la 160 V pana la 230 V........am facut inaltator cu un transformator.......am inceput mediana de la 160 V pana la 220V.......dar daca vine un pic mai multa tensiune la retea urca tensiunea mai mult......si'mi arde consumatorul de pe inaltator.......si dasta vreau sa fac ceva care sa am in permanenta 230 V chiar daca imi urca tensiunea pe retea.........chiar daca imi vine 200 V pe retea el la iesirea din transf sa ramana tot 230 V.......... Link spre comentariu
oachy Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 -eu zic sa iti refaci in primul rand toate ochiurile (legaturile spre furnizor, de la ceas inspre locul de legare la stalp/ cablu) apoi sa masori valoarea care iti vine spre tine de la tablou-daca e sub 220 fa o reclamatie spre electrica-la pierderile care le ai , tind sa cred ca ai un traseu f lung fata de alimentarea conel si daca ti-au mai pus si contorul aproape de stalpul de alimentare nu prea poti face nimic la conel deoarece iti asumi si platesti pierderile prin contract- asteptam detalii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
remus68 Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 am curentu slab iarna in casa si vreau sa stabilizez de la 160 V pana la 230 VExista "stabilizator de tensiune" de cumparat, fara sa te chinui prea mult , mai ales ca bagajul de cunostinte nu-ti permite abordarea unor constructii complexe. Pretul e de 82...457 ron in functie de puterea care iti e necesara. Daca nu stii de unde sa cumperi, trimite-mi pe MP adresa ta de mail si i-ti spun. Link spre comentariu
manely Postat August 16, 2009 Autor Partajează Postat August 16, 2009 problema este ca toata strada este alimentat de la o singura faza de pe stalp.........nu avem pe strada trifazic.......deci o gramada de case sunt alimentate la o singura faza........si iarna toti baga resee........instalatia casei este noua.......nu are pierderi de tensiune.......va rog frumos sa'mi explicati treaba cu stabilirea ce am scris-o mai sus Link spre comentariu
Stefan Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 cauta dupa stabilizatoare AVR cu servomotor, oricum iesi mai ieftin daca il cumperi.studiaza cu atentie produsele deoarece sunt si multe porcarii, mai ales ca ai probleme seriaose acolo. Link spre comentariu
vlad2005 Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Buna ziua!As vrea sa realizez un stabilizator de tensiune pentru a absorbi fluctuatiile de tensiune datorate aparatelor de sudura. La noi in tara fiecare mai mestereste cate ceva, si la sudura fluctueaza lumina in casa. Caderea este de aproximativ 20-30V fata de tensiunea nominala. Se poate realiza ceva ca sa se elimine aceste fluctuatii?In casa nu am consumatori deosebiti. Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Septembrie 12, 2009 Partajează Postat Septembrie 12, 2009 cam greu de rezolvat...stabilizatoarele cu servomotor au inertie destul de mare la reglaj....ori la sudura fluctuatiile sunt mai rapide.iar ca sa faci singur un stabilizator-pentru toata casa-nu se merita... Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 12, 2009 Partajează Postat Septembrie 12, 2009 @vlad2005 -am unit subiectul tau cu asta in care se afla acum,tot despre stabilizatoare e vorbaCa stabilizator,exista si cu releeCa sa nu zic de alea comuniste,de nu au piese in miscare(doar trafuri,bobine si un condesator)Totodata,un UPS online ti-ar rezolva problema Link spre comentariu
manely Postat Septembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Salut! As dori si eu o schema a unui stabilizator tensiune 230V, ceva simplu daca se poate. Sa fie cu tranzistori. Multumesc! Link spre comentariu
indy666 Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Dr.L poti pune o schema de la un stabilizator d'ala comunist ?. Am 2 si sunt incomplete, fire rupte poate si lipsa.Multumesc!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum