Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor pentru creerea de balasti auto

Vizitator auto total

Postări Recomandate

Vizitator auto total

Buna ziua , am deschis acest subiect nou ca sa stiu daca este cineva care m-ar putea ajuta sa concep de la 0 balastii pentru instalatiile xenon . Mentionez ca este vorba despre balastri cu microfiltri comandati electronici care nu dau erori . Mai pe scurt as dori sa cumpar piesele care le au balastii in interior sa le asamblez , iar carcasele sa le fac din fibra de sticla . Cunoaste cineva de pe acest forum ce piese as avea nevoie sau trebuie sa cumpar unul si sa il desfac sa vad ? Se pricepe cineva la asamblat si ma poate ajuta sa facem o afacere inpreuna ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

1

• Felis

1

Top autori în acest subiect

• 3 luni mai târziu...

Buna ziua , am deschis acest subiect nou ca sa stiu daca este cineva care m-ar putea ajuta sa concep de la 0 balastii pentru instalatiile xenon . Mentionez ca este vorba despre balastri cu microfiltri comandati electronici care nu dau erori . Mai pe scurt as dori sa cumpar piesele care le au balastii in interior sa le asamblez , iar carcasele sa le fac din fibra de sticla . Cunoaste cineva de pe acest forum ce piese as avea nevoie sau trebuie sa cumpar unul si sa il desfac sa vad ? Se pricepe cineva la asamblat si ma poate ajuta sa facem o afacere inpreuna ?

Daca vrei sa te lamuresti cum functioneaza un sistem de aprindere a becurilor cu xenon studiaza o schema de blitz electronic pentru aparatele foto cu film doar ca acolo instalatia e destinata sa lucreze tip flash nu continuu(droselul final pentru acele becuri trebuie sa furnizeze o tensiune de 25 KV +1 tensiune de cateva sute de volti pentru electrodul de amorsare)Partea electronica a acelui modul e cea mai usor de realizat chiar si fara microcontroler doar un invertor realizat cu circuite destinate surselor in comutatie care comanda tranzistorii finali.A 2 problema care este extrem de importanta pentru eficienta unor faruri cu xenon e optica farului care e de tip special cu lentila altfel lumina furnizata va fi neuniforma
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări