Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator 3xTDA7269+TDA7265

Vizitator TheOne

Postări Recomandate

daca chiar esti curios sa afli care integrat de pe placile alea e procesorul, te apuci si cauti pe google seria de pe fiecare, si la un moment dat o sa-ti dai seama. oricum, o sa fie cel putin complicat, daca nu, chiar imposibil sa folosesti procesorul din tv-ul acela ca sa comanzi TDA-ul. mai bine studiezi putin cum functioneaza sistemul I2C si postezi la sectiunea de microcontrolere. dupa parerea mea, nu prea merita efortul sa refolosesti TDA-ul acela, poate doar daca iti plac provocarile. spor la studiat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Jimmy

3

• djlove

1

• schukaru

1

• misuraelectronic

1

Acum,sincer...intrebi unde se leaga un potentiometru de volum...(inainte sau dupa... :rade: ) si vrei sa comanzi tu in I2C un "mini procesor de sunet"....Iti spun prieteneste....incepe cu ceva mai usor....nu e asa cum crezi tu ....Poate deaia nu prea iti raspunde lumea pe aci...

Link spre comentariu
Vizitator TheOne

Deci...treaba cu potentiometrul...stiam ca se pune inainte...amplif pe care l-am facut din tda7269 am reglat volumul din calculator.Am pus intrebarea pentru ca se contraziceau altii cu mine si am vrut sa fiu sigur.Cat despre I2C am gasit unul pe placa....x2404p.http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/169261/HITACHI/HN58X2404-SR.htmlP.S

si vrei sa comanzi tu in I2C

cine a zis asa ceva?intrebam doar care e acel microcontroller.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări