Jimmy Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 daca chiar esti curios sa afli care integrat de pe placile alea e procesorul, te apuci si cauti pe google seria de pe fiecare, si la un moment dat o sa-ti dai seama. oricum, o sa fie cel putin complicat, daca nu, chiar imposibil sa folosesti procesorul din tv-ul acela ca sa comanzi TDA-ul. mai bine studiezi putin cum functioneaza sistemul I2C si postezi la sectiunea de microcontrolere. dupa parerea mea, nu prea merita efortul sa refolosesti TDA-ul acela, poate doar daca iti plac provocarile. spor la studiat! Link spre comentariu
Mindware Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Acum,sincer...intrebi unde se leaga un potentiometru de volum...(inainte sau dupa... ) si vrei sa comanzi tu in I2C un "mini procesor de sunet"....Iti spun prieteneste....incepe cu ceva mai usor....nu e asa cum crezi tu ....Poate deaia nu prea iti raspunde lumea pe aci... Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Deci...treaba cu potentiometrul...stiam ca se pune inainte...amplif pe care l-am facut din tda7269 am reglat volumul din calculator.Am pus intrebarea pentru ca se contraziceau altii cu mine si am vrut sa fiu sigur.Cat despre I2C am gasit unul pe placa....x2404p.http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/169261/HITACHI/HN58X2404-SR.htmlP.S si vrei sa comanzi tu in I2Ccine a zis asa ceva?intrebam doar care e acel microcontroller. Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Am mai gasit unul PCF8574 http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/18213/PHILIPS/PCF8574P.html Ma opresc aici ca cine stie unde mai duce...a si inca ceva am mai citit cate ceva despre microcontrolere... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum