Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

setari Samsung SGH-U 600

utzy

Postări Recomandate

Salutare . Am achizitionat telefonul si i-am inserat un micro SD card de 2 GB . Am setat si-mi da ca e operational . Totusi cind descarc muzica din computer , prin programul PC STUDIO 3 - Phone Explorer , se stocheaza doar in telefon , cat permite memoria lui , vreo 10 melodii . Pe card nimic . Am butonat tot pe acolo si tot nimic ! Ma poate cineva ajuta cu pasii ce trebuie facuti?...poate am omis ceva si nu-mi dau seama . Multumesc anticipat .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• le5100kw

2

• utzy

2

Top autori în acest subiect

Cand conectezi telefonul la PC incearca sa alegi din meniul de conectare al telefonului MASS STORAGE (stocare in masa).Daca deja ai selectat sa se conecteze automat cu orice setare fara sa te mai intrebe (ex. cu samsung pc studio) si vrei sa se conecteze cu MASS STORAGE (stocare in masa), intra in MENIU (meniu) - SETTINGS (setari) - PHONE SETTINGS (setari trelefon) - USB SETTINGS (setari USB) si alegi fie sa te intrebe ce alegi la conectarea telefonului la usb ASK ON CONNECTION (intreaba la conectare) fie MASS STORAGE (stocare in masa).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări