Vizitator Ionutz1986 Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Salut .Va retin atentia cu o intrebare.Am doua amplificatoare unul de 2 x 50 w si unul de 2 x 100 w si doua boxe de 2x 200 w .As vrea sa leg cele doua stati la cele doua boxe(deci statiile sa le leg in paralel la cele doua boxe) pe staia de 100 w sa am muzica iar pe cea de 50 w sa leg microfonul , vreau sa fac acest lucru deoarece statia de 100 w nu are intrare pt microfon. Este posibil cea ce vreau eu sau e posibil sa prajesc statiile ? Alte variante . Multumesc frumos. Link spre comentariu
miron1947 Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 (deci statiile sa le leg in paralel la cele doua boxe)Nu puteti. Link spre comentariu
Vizitator Ionutz1986 Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 (deci statiile sa le leg in paralel la cele doua boxe)Nu puteti.Da..pe aceleasi boxe vroiam sa leg de la o statie muzica si de la alta microfonul .Multumesc Link spre comentariu
mely17 Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Daca faci ce zici ca vrei sa faci vei plange dupa statii! Link spre comentariu
zal Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Ampliful de 2x100W nu are intrare de doz? magnetic? (phono MM)? Se poate conecta un microfon dinamic acolo, ptr dedica?ii muzicale. Link spre comentariu
adrian_p68 Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 Ce intrari are amplificatorul de 2x50W? Daca e mai ,,dotat'' cu intrari decat cel de 100W, foloseste partea de intrare (mixer-preamplificator) si corector de ton (daca are) pe care sa o conectezi la intrarea celui de 2x100W, daca crezi ca stii sa faci aceste modificari si daca ai o mufa disponibila la care sa renunti si sa o faci iesire din preamplificator ca sa nu umbli cu improvizatii. Va ramane neutilizata partea de putere de 50W sau mai imprumuti 2 boxe si pentru aceasta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum