Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Se pot lega doua am plificatoare la aceasi boxa ?

Vizitator Ionutz1986

Postări Recomandate

Vizitator Ionutz1986

Salut .Va retin atentia cu o intrebare.Am doua amplificatoare unul de 2 x 50 w si unul de 2 x 100 w si doua boxe de 2x 200 w .As vrea sa leg cele doua stati la cele doua boxe(deci statiile sa le leg in paralel la cele doua boxe) pe staia de 100 w sa am muzica iar pe cea de 50 w sa leg microfonul , vreau sa fac acest lucru deoarece statia de 100 w nu are intrare pt microfon. Este posibil cea ce vreau eu sau e posibil sa prajesc statiile ? Alte variante . Multumesc frumos.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

1

• miron1947

1

• mely17

1

• adrian_p68

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Ionutz1986

(deci statiile sa le leg in paralel la cele doua boxe)

Nu puteti.
Da..pe aceleasi boxe vroiam sa leg de la o statie muzica si de la alta microfonul .Multumesc
Link spre comentariu

Ce intrari are amplificatorul de 2x50W? Daca e mai ,,dotat'' cu intrari decat cel de 100W, foloseste partea de intrare (mixer-preamplificator) si corector de ton (daca are) pe care sa o conectezi la intrarea celui de 2x100W, daca crezi ca stii sa faci aceste modificari si daca ai o mufa disponibila la care sa renunti si sa o faci iesire din preamplificator ca sa nu umbli cu improvizatii. Va ramane neutilizata partea de putere de 50W sau mai imprumuti 2 boxe si pentru aceasta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări