aygun Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Salutare forumisti ! M-a rugat un vecin sa ii fac si lui lampi cu leduri dar din lipsa de timp nu pot sa ma angajez intr-un asemenea proiect. Omul are o alimentara asa ca e nevoie de ceva comecial! Daca ar fii sa ii fac ceva cum am facut la Bec cu 100 leduri mi-ar lua vreo 2 sau 3 saptamani sa ii termin solutia ori omul vrea saptamana viitoare. Problema este ca in localitatea noastra curentul oscileaza foarte puternic astfel incat mai toti cei care au centrale , magazine cu lazi / vitrine frigorifice and stuff au cate un generator ca backup. Omul m-a chemat , dupa ce a vazut becul ala cu 100 de leduri si cele doua proiectoare cu leduri de 10W , sa ii fac iluminatul in toata alimentara cu leduri astfel in cat sa fie LUMINA in sediul magazinului. Ce recomandati voi care sa fie din Romania , fiabile si puternice? Eu am gasit asa ceva http://www.zexstar.com/index.php?cat=c1 ... EDuri.html dar durata de livrare este prea mare. Cine ma poate indruma catre cineva serios si a carui durata de livrare sunt mai mici ? Banii nu sunt problema ( dupa cum s-a exprimat patronul firmei ). In momentul d efata , omul are 7 corpuri de iluminat a cate doua lampi de 40W in fiecare corp de iluminat. Vrea ceva care sa ii ilumineze f bine incaperea. Multumesc Link spre comentariu
Laci Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Sunt sigur ca gasesti in strainatate, ceri sa-ti trimita cu UPS/TNT si in cateva zile il ai:) Link spre comentariu
thefirstdj Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 ... Banii nu sunt problema ( dupa cum s-a exprimat patronul firmei )... Banii sunt întotdeauna o problem?! Link spre comentariu
aygun Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 ... Banii nu sunt problema ( dupa cum s-a exprimat patronul firmei )... Banii sunt întotdeauna o problem?! Trust me ca il stiu ! Daca zice ca nu-s problema apoi Nu-s! Link spre comentariu
Laci Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 In State sau China (alibaba.com) sigur gasesti, transportul te costa 1-200$ si trebuie sa platesti in avans dar poate iesi mai ieftin decat sa iei de la distribuitori Link spre comentariu
Dr.L Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 La ce preturi (nesimtite) au distribuitorii de leduri in ro,ar trebui sa iesi mai ieftin! Link spre comentariu
aygun Postat August 21, 2009 Autor Partajează Postat August 21, 2009 Cred ca pina la urma o sa ma apuc sa ii fac eu iluminatul cu leduri de putere .Cate 10 sau 12 leduri de 10W / corp de iluminat cred ca vor ajunge. Sa vafd cum o sa dispersez lumina .Ar merge si 9 leduri de 10 W. O sa aleg un corp de iluminat care da lumina maxima .In mod cert coi folosi o sursa in comutatie si un PWM .Daca cine stie schema unui pwm care sa scoata vreo 12 sau 13v maximum astfel incat sa pot alimenta leduri de 10W ar fi excelent.Prima data voi face numai un corp sa vad daca omul va fi multumit de iluminare.Daca este voi merge mai departe.Multumesc oricum. Link spre comentariu
volhov Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Cred ca poti gasi si in Ro sisteme de iluminat cu LED-uri. Chiar mi-a spus o cunostinta acum catva timpca se ocupa cu distributia de asemenea sisteme de iluminat.Uite datele:SC EKONOLED SRLDomeniul principal de activitate:Electrice/Electronice > Becuri, tuburi cu neon, lampiActivitate firma: Led | Lampa | BecTip firma: ImportatorPersoana de contact: Bako MihalyAdresa postala: str. Nicolae Iorga 10, bl. 9/C/11Localitate: Sfantu Gheorghe, CovasnaTel: click aici0788 350150Fax: 0367 404600Succes! Cred ca pina la urma o sa ma apuc sa ii fac eu iluminatul cu leduri de putere .Cate 10 sau 12 leduri de 10W / corp de iluminat cred ca vor ajunge. Sa vafd cum o sa dispersez lumina .Ar merge si 9 leduri de 10 W. O sa aleg un corp de iluminat care da lumina maxima .In mod cert coi folosi o sursa in comutatie si un PWM .Daca cine stie schema unui pwm care sa scoata vreo 12 sau 13v maximum astfel incat sa pot alimenta leduri de 10W ar fi excelent.Prima data voi face numai un corp sa vad daca omul va fi multumit de iluminare.Daca este voi merge mai departe.Multumesc oricum. Link spre comentariu
aygun Postat August 22, 2009 Autor Partajează Postat August 22, 2009 Mersi frumos man !O sa ii contactez si pe ei !Numai de bine . Link spre comentariu
SORAN Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Vezi ca lampile din link de la Zexstar sunt in general pe stoc cate 4-5 bucati din fiecare, cel putin asa erau acum doua saptamani. Link spre comentariu
aygun Postat Septembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2009 viewtopic.php?f=209&t=40374&st=0&sk=t&sd=a&start=90Am rezolvat , dupa cum observi mai sus Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum