Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ciocan de lipit pt statia Wellman

criss

Postări Recomandate

Buna ziua

Acuma cateva luni am achizitionat o statie de lipit Welleman VTSS40CN, toate bune si frumoase pana acuma o saptamana cand mi-a cedat rezistenta din ciocan!

L-am dus la magazinul de la care am achizitionat si ei l-au trimis la servis pt un timp de aprox. 2saptamani!

O saptamana am fost cumva fara ea dar doua cam greu!

Oricum nu asta este cea mai mare problema a mea, ci ca nu mai gasesc ciocan de lipit pt ea!

Ce alt brand de ciocan s-ar potrivi la aceasta statie?

http://www.velleman.eu/ot/en/product/view/?id=353578

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• criss

6

• q_acdc

5

• junior

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 3 ani mai târziu...

am incercat un ciocan solomon SL-1, dar am cateva probleme cu ea ... Rezistenta este conectat pe varful ciocanului si imi este teama sa nu-mi execute circuitele.iar a doua ar fi temperatura, nu imi afiseaza corect temperatura....ce alt ciocan as putea folosi care are izolatie galvanica a rezistentei fata de varf??

Link spre comentariu

Incearca seria ZD207 sau ZD 200N.(producator ZHONGDI )Velleman nu produc ci cumpara !(exemplu,DVM68 este produs de V&A instrument MY68) Daca nu ma insel statia este ZD 931!

Link spre comentariu

da ai dreptate, asa arata statia ..... deci am cumparat un mare rahat!originale nu vreau sa iau, deja 3 mi s-au dus.... ci ceva care sa tina ma mult, ca sunt satul de schimbat. ce ziceti de PENSOL SL916-I ? are aceeasi mufa.. nu scrie ce tensiune sau putere are.

Link spre comentariu

Ce s-a ars la letcon?(o cauza este,ma indoiesc ca toate 3 s-au ars ca sunt proaste)Eu am un Solomon (SL 1)de mai bine de zece ani si functioneaza inca.Incearca sa scoti termocupla de la cele defecte si sa o pui in SL1.Dupa un timp acel contact cu rezistenta o sa dispara.

Link spre comentariu

rezistenta s-a dus la toate...nu se poate scote, in ceramica este invelit

Sparge cimentul!(ceramica?)Sectioneaza cu flexul partea metalica a letconului!(defect)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări