criss Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Buna ziua Acuma cateva luni am achizitionat o statie de lipit Welleman VTSS40CN, toate bune si frumoase pana acuma o saptamana cand mi-a cedat rezistenta din ciocan! L-am dus la magazinul de la care am achizitionat si ei l-au trimis la servis pt un timp de aprox. 2saptamani! O saptamana am fost cumva fara ea dar doua cam greu! Oricum nu asta este cea mai mare problema a mea, ci ca nu mai gasesc ciocan de lipit pt ea! Ce alt brand de ciocan s-ar potrivi la aceasta statie? http://www.velleman.eu/ot/en/product/view/?id=353578 Multumesc anticipat. Link spre comentariu
junior Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Pare a fi un letcon normal de statie SOLOMON .Se gasesc la circa 27LEI. Link spre comentariu
criss Postat August 12, 2013 Autor Partajează Postat August 12, 2013 am incercat un ciocan solomon SL-1, dar am cateva probleme cu ea ... Rezistenta este conectat pe varful ciocanului si imi este teama sa nu-mi execute circuitele.iar a doua ar fi temperatura, nu imi afiseaza corect temperatura....ce alt ciocan as putea folosi care are izolatie galvanica a rezistentei fata de varf?? Link spre comentariu
q_acdc Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Incearca seria ZD207 sau ZD 200N.(producator ZHONGDI )Velleman nu produc ci cumpara !(exemplu,DVM68 este produs de V&A instrument MY68) Daca nu ma insel statia este ZD 931! Link spre comentariu
criss Postat August 12, 2013 Autor Partajează Postat August 12, 2013 da ai dreptate, asa arata statia ..... deci am cumparat un mare rahat!originale nu vreau sa iau, deja 3 mi s-au dus.... ci ceva care sa tina ma mult, ca sunt satul de schimbat. ce ziceti de PENSOL SL916-I ? are aceeasi mufa.. nu scrie ce tensiune sau putere are. Link spre comentariu
q_acdc Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Ce s-a ars la letcon?(o cauza este,ma indoiesc ca toate 3 s-au ars ca sunt proaste)Eu am un Solomon (SL 1)de mai bine de zece ani si functioneaza inca.Incearca sa scoti termocupla de la cele defecte si sa o pui in SL1.Dupa un timp acel contact cu rezistenta o sa dispara. Link spre comentariu
criss Postat August 12, 2013 Autor Partajează Postat August 12, 2013 rezistenta s-a dus la toate...nu se poate scote, in ceramica este invelit Link spre comentariu
q_acdc Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 rezistenta s-a dus la toate...nu se poate scote, in ceramica este invelit Sparge cimentul!(ceramica?)Sectioneaza cu flexul partea metalica a letconului!(defect) Link spre comentariu
criss Postat August 12, 2013 Autor Partajează Postat August 12, 2013 iese din partea metalica..in ceramica este rezistenta si termostatul uite o poza exemplu (gasita pe net) Link spre comentariu
q_acdc Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 La SL1 nu cred ca este la fel!(in ceramica se afla doar termocupla) Link spre comentariu
criss Postat August 12, 2013 Autor Partajează Postat August 12, 2013 nu de SL1 am spus ca s-a dus ci cel original welleman...la SL1 totul este turnat in invelisul de tabla. Link spre comentariu
q_acdc Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Cine are un SL1 defect poate sa ne spuna!(rezistenta este infasurata in mica si pe interiorul letconului se afla termocupla) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum