xaxa Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 M-ar interesa o solutie bricolabila pentru a conecta un monitor de computer la un receptor de satelit sau direct la TV. Am biroul asezat astfel incit nu pot vedea TV si mi-ar place sa mai trag cu ochiul la TV in timp ce lucrez pe compi. solutia cea mai simpla ar fi sa mai iau un tv, dar am 2 monitoare de compi prin casa si ma gindeam ca poate as putea bricola ceva ca sa folosesc unul dintre ele. Link spre comentariu
gymy Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Poti sa-ti iei un tuner cu iesire VGA care are si intrare video deci poti vedea canalele terestre sau il poti folosi si cu un receptor satelit.Problema e ca a-ti mai trebuie si 2 boxe daca monitorul nu are si sunet. Link spre comentariu
xaxa Postat August 14, 2009 Autor Partajează Postat August 14, 2009 merci. nu sunetul ma intereseaza, tv principal e in aceeasi camera si aud f bine sunetul de la el.ma gindisem si eu la asta, dar tunerul nu ar trebui legat la sursa compiului si conectat la motherboard? nu ar incetini compiul? Link spre comentariu
gymy Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Tunerul respectiv este exterior si se conecteaza direct la monitor fara computer. Ceva de genul asta: http://www.marketonline.ro/tv-tunere/tv ... -jet-black Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum