Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

recomandare dif pt subwoofer

amp

Postări Recomandate

salut!

ce parere aveti de acesta pentru un subwoofer de 400w. pe mine nu m-a convins sensibilitatea. impedanta nu ma deranjeaza.

se merita sau sa caut altceva.

sensibilitatea ar fi problema principala pentru ca mediile si inaltele existente deja au sensibilitatea de 91dB.

multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• amp

3

• Extrem

1

• Romica_t

1

Top autori în acest subiect

Salut, am eu de vanzare un subwoofer Peerless XLS de 12", 830500 parca e modelul.Cauta pe net parametrii, cred ca e bun pentru ce cauti.Am de asemenea o membrana pasiva pentru acesta, tot de 12", Peerless si un amplificator de 500W special pentru subwoofer, toate aduse din America.Cu ele se poate construi un subwoofer hi-end de putere mare.Le vand la 2000 lei.Urmeaza sa pun poze la rubrica "Vanzari".

Link spre comentariu

ce parere aveti de acesta pentru un subwoofer de 400w. pe mine nu m-a convins sensibilitatea. impedanta nu ma deranjeaza.se merita sau sa caut altceva.sensibilitatea ar fi problema principala pentru ca mediile si inaltele existente deja au sensibilitatea de 91dB.

1) Subwooferul va primii un bost de X decibeli in functie de ambient, acel boost garantez ca va fi peste 1-2 db.2) Puterea subwooferului este mult mai mare decat a mediilor si inaltelor, drept urmare daca-l dai la volum ,,maxim", va eclipsa mediile si inaltele.
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări