amp Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 salut! ce parere aveti de acesta pentru un subwoofer de 400w. pe mine nu m-a convins sensibilitatea. impedanta nu ma deranjeaza. se merita sau sa caut altceva. sensibilitatea ar fi problema principala pentru ca mediile si inaltele existente deja au sensibilitatea de 91dB. multumesc Link spre comentariu
Romica_t Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 Salut, am eu de vanzare un subwoofer Peerless XLS de 12", 830500 parca e modelul.Cauta pe net parametrii, cred ca e bun pentru ce cauti.Am de asemenea o membrana pasiva pentru acesta, tot de 12", Peerless si un amplificator de 500W special pentru subwoofer, toate aduse din America.Cu ele se poate construi un subwoofer hi-end de putere mare.Le vand la 2000 lei.Urmeaza sa pun poze la rubrica "Vanzari". Link spre comentariu
Extrem Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 ce parere aveti de acesta pentru un subwoofer de 400w. pe mine nu m-a convins sensibilitatea. impedanta nu ma deranjeaza.se merita sau sa caut altceva.sensibilitatea ar fi problema principala pentru ca mediile si inaltele existente deja au sensibilitatea de 91dB.1) Subwooferul va primii un bost de X decibeli in functie de ambient, acel boost garantez ca va fi peste 1-2 db.2) Puterea subwooferului este mult mai mare decat a mediilor si inaltelor, drept urmare daca-l dai la volum ,,maxim", va eclipsa mediile si inaltele. Link spre comentariu
amp Postat Septembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Scuze pt intarzierece putere maxima are acel peerless? ma gandeam eu ca va primi acel boost dar mi-ar fi convenit mai mult sa aiba aceasi sensibilitate. Link spre comentariu
amp Postat Septembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Scuze pt postul dublu am gasit ce putere are, are 250w mie imi trebuia de 400w sau mai mult si raman cu lab 12 deoarece si acel peerless are aceeasi sensibilitate.mersi oricum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum