csl1131 Postat Mai 27, 2005 Partajează Postat Mai 27, 2005 deci eu zic ca daca nu ai cumva sa faci rost de traf fara sa mai dai banii pe ala...atunci...da oricum eu nu as da banii de 2 ori pe 2 trafuri diferite...inca ceva..tu vrei sa alimentezi de pe la 40V CONTINU (deci vreo 28-32V alternativ) air pe urma cand pui tori finalii vreo 70V CONTINU , deci 50V ALTERNATIVvezi ca sa nu le incurci Link spre comentariu
Vizitator dreadboy Postat Mai 27, 2005 Partajează Postat Mai 27, 2005 1. n`o sa dau banii degeaba! ca de unu de vreo 2 x 32V alternativ ash putea face rost gratis;2. n`am cum sa le incurc.. ala mic o sa fie normal daca`l iau shi ala de 1200VA o sa fie toroidal 8) Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 27, 2005 Partajează Postat Mai 27, 2005 daca iti cumperi condensatori sa iti iei direct pt 100V ca sa nu trebuiasca sa ii schimbi cand schimbi trafu.(Iei la inceput 2 de 4700uF si apoi mai tot adaugi)Puntea la fel. Link spre comentariu
Vizitator dreadboy Postat Mai 27, 2005 Partajează Postat Mai 27, 2005 asta` clar... asta` clar... deci daca pot FACE ROST GRATIS, sau aproape (100 de mii) de un traf` mic renteaza nu?!condensatori are ceva daca pun MULTZI de 10000uF? vreo 8 ma gandeam io! (si de d`astia s`ar putea sa pot sa fac rost gratis) 8) Link spre comentariu
csl1131 Postat Mai 27, 2005 Partajează Postat Mai 27, 2005 asta` clar... asta` clar... deci daca pot FACE ROST GRATIS, sau aproape (100 de mii) de un traf` mic renteaza nu?!condensatori are ceva daca pun MULTZI de 10000uF? vreo 8 ma gandeam io! (si de d`astia s`ar putea sa pot sa fac rost gratis) 8)si eu vreau condensatori...daca ai mai multi.. ti-i si platesc... glumeam (sau poate ca nu... mai stii.. chiar vorbeam serios.. :shock: )da..trafu renteaza... :wink: eu ziceam ca sa nu faci confuzie intre tensiunea alternativa si cea continua..stii ca tens continua=(tens alternativa*1.41)- 1.5V iar chiar 8 condensatori....ar fi perfect...dar daca nu atunci cam minim 4 cond de 10.000 , cate 2 pe ramura + si 2 pe - ....adica ar venii cam cate unu pt fiecare kit mono...daca poti sa faci rost de ei mai ieftini sau ceva, atunci ar merita sa pui 8, daca nu 6 ajung... (alimentarea ma gandesc ca o faci comuna.. deci o singura punte comuna)cat despre punte.. aia o sa fie cat mai mare care o gasesti.. probabil ca peste 50A nu gasesti.. dar daca gasesti..de 60 sau ceva..ar merge.. oricum puntea cand pui trafu ala mare o pui pe o bucata de ceva de aluminiu(un radiator, sau chiar pe cutie daca e din metal) aaa..si condensatoarele sa fie de 100V si NU de mai putin Link spre comentariu
Vizitator dreadboy Postat Mai 27, 2005 Partajează Postat Mai 27, 2005 1. daca gasesc mai multzi de 10000uF itzi dau si tzie. nu tre` sa`mi plateshti.2. o sa pun chiar 8 daca e nevoie; la amplifu` asta nu vreau sa fac nici un compromis; normal ca de 100V, chiar de mai mult (n`are nimic, nu?!)3. puntea redresoare caut cat mai mare. de 50A gasesc lejer; cre` ca daca ma chinui putzin gasesc shi mai mare;4. am intzeles de mult timp partea cu curentu alternativ, ca se mareshte, odata redresat; 8) Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 10, 2005 Partajează Postat Iunie 10, 2005 4. am intzeles de mult timp partea cu curentu alternativ, ca se mareshte, odata redresatCurentul alternativ nu se mareste odata redresat...dimpotriva scade in urma redresarii si in urma filtrarii creste :wink: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum