cornel55 Postat Iunie 27, 2017 Partajează Postat Iunie 27, 2017 Da dar și dacă are ceva defect pe ABL tot așa face Am verificat totul pana la jungla si nu am gasit nimic.De pe tr.picior 8 ,rez.r460 1k,masor cadere de tens.0,5-1v.U8v=7,8v .Ce mai pot verifica in ABL? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 29, 2017 Partajează Postat Iunie 29, 2017 (editat) ABL -lul poti sal pui la masa pentru probe ca nu se intimpla nimic ci va avea o imagine mai stralucita , in cazul tau va fi rastrul mai stralucit Editat Iunie 29, 2017 de Harhas Florin Link spre comentariu
ionel_tv Postat Iunie 29, 2017 Partajează Postat Iunie 29, 2017 ABL -lul poti sal pui la masa pentru probe ca nu se intimpla nimic ci va avea o imagine mai stralucita , in cazul tau va fi rastrul mai stralucit cum sa pui abl la masa?!?!faci scurt,si distrugi traful de linii!! Link spre comentariu
cornel55 Postat Iulie 3, 2017 Partajează Postat Iulie 3, 2017 cum sa pui abl la masa?!?!faci scurt,si distrugi traful de linii!! Va rog sa-mi spuneti ce tensiuni trebuie sa masor pe jungla la pinii34,36,49,50(ntda9351c33nc) Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 3, 2017 Partajează Postat Iulie 3, 2017 Asteapta sa va raspunda ca va da o informatie de nota 10 cu + Link spre comentariu
cornel55 Postat Iulie 4, 2017 Partajează Postat Iulie 4, 2017 Asteapta sa va raspunda ca va da o informatie de nota 10 cu + Poate ma puteti ajuta d-str Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 4, 2017 Partajează Postat Iulie 4, 2017 ABL -lul poti sal pui la masa pentru probe ca nu se intimpla nimic ci va avea o imagine mai stralucita , in cazul tau va fi rastrul mai stralucit Ai facut ce am spus aici? acesta este un ajutor fa ce am spus si posteaza ce se intimpla si apoi mai vedem Link spre comentariu
cornel55 Postat Iulie 5, 2017 Partajează Postat Iulie 5, 2017 Ai facut ce am spus aici? acesta este un ajutor fa ce am spus si posteaza ce se intimpla si apoi mai vedem Din pinul 36 EHTO ajunge printr-o dioda 1n4148 si un zener de 22v pe infasurarea tr.unde mai am si R ce merge spre filament.Albul imaginii oricum este mai stralucitor decit normal.Sper ca nu m-am uitat aiurea,si din cauza r filament nu am pus la masa.Va multumesc. Link spre comentariu
cornel55 Postat Iulie 5, 2017 Partajează Postat Iulie 5, 2017 mai cauta esti prost O sa caut,dar nu ma jigni,eventual da un sfat bun Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 5, 2017 Partajează Postat Iulie 5, 2017 Din pinul 36 EHTO ajunge printr-o dioda 1n4148 si un zener de 22v pe infasurarea tr.unde mai am si R ce merge spre filament.Albul imaginii oricum este mai stralucitor decit normal.Sper ca nu m-am uitat aiurea,si din cauza r filament nu am pus la masa.Va multumesc. Nu va suparati pe mine dar va intreb dumn. stiti care este pinul de ABL? Link spre comentariu
cornel55 Postat Iulie 5, 2017 Partajează Postat Iulie 5, 2017 Nu va suparati pe mine dar va intreb dumn. stiti care este pinul de ABL? Sincer nu sant sigur si va rog sa ma ajutati Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 5, 2017 Partajează Postat Iulie 5, 2017 Deci pinul de ABL este un pin de la bobina secundara de la traful linii care este pus la masa anumite sasiuri fie este cu cond si niste rezistente si mai dunce la jungla , si in acest caz nu va pot ajuta fara sa spuneti ce sasiu are sa ma pot ghida sa va spun care este pinul de ABL Link spre comentariu
cornel55 Postat Iulie 6, 2017 Partajează Postat Iulie 6, 2017 Deci pinul de ABL este un pin de la bobina secundara de la traful linii care este pus la masa anumite sasiuri fie este cu cond si niste rezistente si mai dunce la jungla , si in acest caz nu va pot ajuta fara sa spuneti ce sasiu are sa ma pot ghida sa va spun care este pinul de ABL Tv.kontrast 14r01 ,sasiu TH21-Z6.PCB.Tr.vechi.pusca in el,l-am schimbat iar acum functioneaza normal,la imaginile din studio,la modificari de semnal umfla imaginea Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 6, 2017 Partajează Postat Iulie 6, 2017 Daca umfla imaginea sunt 3 cauze 1 sursa care nu functioneaza perfect 2 conzi uscati primar , secundar sursa + BH + BV 3 Traf defect cuo dioda de fit in scurt Link spre comentariu
cornel55 Postat Iulie 7, 2017 Partajează Postat Iulie 7, 2017 Daca umfla imaginea sunt 3 cauze 1 sursa care nu functioneaza perfect 2 conzi uscati primar , secundar sursa + BH + BV 3 Traf defect cuo dioda de fit in scurt Sursa am supravegheat-o o zi intreaga si tensiunile sant bune in afara de u8=7,82v,tr.l-am pus nou.Am pus si infas.tr.la masa si nici o schimbare.Daca pun aparatul de masura pe g2 si stau pe plot intensitatea umflarii imaginii scade foarte mult.Va intreb daca tr.difera de la un tub cu diagonala 37si unul de 52 de ex.,oricum tr.care l-am pus are miezul mai mare,dar aceiasi serie bsc25-t1029b,in rest cred ca o sa incerc alt tr. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum