Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV CONTRAST FARA IMAGINE!!!

spyry

Postări Recomandate

Aceasta optiune nu este de durata , asa ca schimbati trafo fara nici o indoiala ca cu cirpeala nu rezolvati mare lucru , ba chiar sar putea distrunge mai multe piese in timp ce va strapunge mai rau decit pina acum

Daca triplorul este dus cam da pe afara

Daca triplorul este dus cam da pe afara

Nu am schema cu sursa ,ma puteti ajuta....va multumesc

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Aceasta optiune nu este de durata , asa ca schimbati trafo fara nici o indoiala ca cu cirpeala nu rezolvati mare lucru , ba chiar sar putea distrunge mai multe piese in timp ce va strapunge mai rau decit pina acum

Am gasit tr.linii bsc25-t1029b corespunde laterminale,dar miezul este mai mare ca originalul,vor fii probleme

Link spre comentariu

BSC25-T1029B Nr.SR06.10.06 este scris pe tr.defect

Daca au ambele scris la fel cu aceasta serie BSC25-T1029B VS bsc25-t1029b atunci merge inlocuit fara probleme

Am gasit tr.linii bsc25-t1029b corespunde laterminale,dar miezul este mai mare ca originalul,vor fii probleme

Numai daca scrie la fel pe amindoua merge cel gasit nu conteaza marimea ca aceasta este de fiecare producator in parte , daca nu scrie la fel atunci nu merge

Link spre comentariu

Daca au ambele scris la fel cu aceasta serie BSC25-T1029B VS bsc25-t1029b atunci merge inlocuit fara probleme

Numai daca scrie la fel pe amindoua merge cel gasit nu conteaza marimea ca aceasta este de fiecare producator in parte , daca nu scrie la fel atunci nu merge

multumesc,il montez

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Cu siguranta tensiunea FIT este mica si asta datorita trafului linii,treaba aceasta am intalnito la un sasiu indiana 200.

Editat de Giorgi tv
Link spre comentariu

Cu siguranta tensiunea FIT este mica si asta datorita trafului linii,treaba aceasta am intalnito la un sasiu indiana 200.

La imagine statica functioneaza normal(daca apar reclame de ex.)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări