Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Microcipuri iimplantabile

Vizitator DRAGONUL

Postări Recomandate

Corect...dar credeti ca reuseste sa intre in cuptorul cu microunde? :violent2: :smt103:

Nu-i nevoie s? intre cu totul...

...doar s?-?i reteze...taie...debiteze ( nu doar abera?ii ca pân? acum )...acea parte suspectat? de '' cipare ''.

Apropo...dom' DRAGOANE...mergi la cel mai apropiat cabinet medical cu plat?...mai bine policlinic? ?i contra cost f?-?i o radiografie...

O tomografie ar fi cea mai indicat?...dar cost? de mai bine ai r?mâne cu ce zici TU c? ai implantat cu riscurile care vor decurge de acum înainte...

...dar nu le spune doctorilor pentru ce...zici c? pentru un control de rutin?...

?i vezi concret pe film dac? ai ceva...vreun corp str?in ( c? doar nu o fi nanotehnologie ) implantat !...poate vei g?si ?i ceva de la alieni...

PS.Aaaa...?i nu uita s? ne spui ?i nou? rezultatul ?

Baft? ?i mult? s?n?tate...?i mintal? !

OffTopic ! Nea' stefan_ro...las?-l bre s?-?i fac? ?i el num?rul aici...c? la cârcium? ?i bodeg? sigur c? ar g?si repede rezolvarea ?i nu cred c? i-ar mai conveni...?i mai avem ?i noi un prilej de deconectare !

...Oups...dac?-mi cite?te nevasta RFID-ul când dorm ?i afl? unele sau altele...ce m? fac... :cry:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Golem

2

• Stefan

2

• adicontakt

2

• NumLock

2

Top autori în acest subiect

Am micro-cipuri rfid. Nu stiu cand mi-au fost implantate. Mar interesa o schema sa le dezactivezPe site-ul http://bicaz.wordpress.com/113/ sunt indexate site-uri care prezinta cipuri gps implantabile.Cum pot fi dezactivate?

Si ce neamaiauzite secrete cunosti tu ca te urmareasca tocmai pe tine ?Chiar crezi ca intereseaza pe cineva ce faci tu , cine esti tu , ce vorbesti tu ca sa te urmareasca ?Daca crezi asa ceva ( ca esti tu atat de important incat sa se intereseze de minunanta ta persoana ) te rugam viziteaza un medic de boli mintale ca suferi crunt !Neo : ai luat pastila albastra sau pe cea rosie ????
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări