Vizitator DRAGONUL Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Am micro-cipuri rfid. Nu stiu cand mi-au fost implantate. Mar interesa o schema sa le dezactivez Pe site-ul http://bicaz.wordpress.com/113/ sunt indexate site-uri care prezinta cipuri gps implantabile. Cum pot fi dezactivate? Link spre comentariu
Golem Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 In acest scop(extragerea cipurilor implantate fortat de oculta masonica) exista o clinica in Bucuresti, pe Bd. Alexandru Obregia. Link spre comentariu
Stefan Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 stai linistit ca nu ai cip, pe blog scrie clar "Psyops Experimente ilegale pe locuitorii din Bicaz" iar tu esti din Bicac si acum serios : DRAGONUL nu incerca sa mai povestesti la nimeni, poti ajunge in camasa de forta. Link spre comentariu
Blind Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Se muta, desi cred ca la pubela trebuia sa il fi pus, postul fiind fcut mai mult ca sigur pentru reclama blogului. Link spre comentariu
Vizitator DRAGONUL Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 stai linistit ca nu ai cip, pe blog scrie clar "Psyops Experimente ilegale pe locuitorii din Bicaz" iar tu esti din Bicac si acum serios : DRAGONUL nu incerca sa mai povestesti la nimeni, poti ajunge in camasa de forta.Se vede ca esti frustrat. Daca ai pus ultima litera c la numele orasului poate faci ce se intelege din ultimele 3 litere. Se tine ascuns informatiile despre microcipuri. Iata un site de unde pot fi cumparate: http://cgi.ebay.com/VeriChip-LifeChip-R ... 286.c0.m14Nu e nimeni nebun daca are microcipuri. Nebun e cine se oftica ca incep sa iasa la iveala informatii despre microcipuri Astept o schema cum pot fi dezacticate microcipurile rfid Link spre comentariu
NumLock Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Tu chiar crezi c? ai a?a ceva sau ai postat deoarece ce scrie pe blog este amuzant? "Gura trebuie tinuta inchisa." - De azi înainte nu mai vorbesc. "In timpul mesei mana nu trebui tinuta inutil apropae de fata." - M?nânc cu piciorul."In locuinta nu trebuie sa existe acces vizual din exterior." - Cât mai cost? c?r?mida? Am ni?te geamuri de astupat. "Vizorul de la usa trebuie tinut acoperit" - Lipesc o gum? orbit pe el. "Jaluzelele sau draperiile trebuie sa nu permita patrunderea luminii" - P?i dac? astup geamurile nu mai am nevoie de a?a ceva."O izolare fonica cat mai buna este recomandata" - Ce îmi recomanda?i ?"Nu trebuie introduse lichide" - Apa ?tiu c? înghea??, dar icon_jook ?"Se verifica prezenta unor tije infipte in cap" - B?ncule?: Pot s? î?i bat o tij? în cap? Nu, c? tu ai un microcip implantat ?i dai pe lâng? Link spre comentariu
adicontakt Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 si doctorul ce a zis mai ai sanse? mai scapi? sau devii coleg cu hancu si vadim? Link spre comentariu
Vizitator DRAGONUL Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Tu chiar crezi c? ai a?a ceva sau ai postat deoarece ce scrie pe blog este amuzant? "Gura trebuie tinuta inchisa." - De azi înainte nu mai vorbesc. "In timpul mesei mana nu trebui tinuta inutil apropae de fata." - M?nânc cu piciorul."In locuinta nu trebuie sa existe acces vizual din exterior." - Cât mai cost? c?r?mida? Am ni?te geamuri de astupat. "Vizorul de la usa trebuie tinut acoperit" - Lipesc o gum? orbit pe el. "Jaluzelele sau draperiile trebuie sa nu permita patrunderea luminii" - P?i dac? astup geamurile nu mai am nevoie de a?a ceva."O izolare fonica cat mai buna este recomandata" - Ce îmi recomanda?i ?"Nu trebuie introduse lichide" - Apa ?tiu c? înghea??, dar icon_jook ?"Se verifica prezenta unor tije infipte in cap" - B?ncule?: Pot s? î?i bat o tij? în cap? Nu, c? tu ai un microcip implantat ?i dai pe lâng? Am microcipuri rfid pentru ca sunt urmarit. Spuneai ca nu exista daca nu dadeam adresa de unde pot fi cumparate cu 24 dolariAm dat adresa site-ului http://bicaz.wordpress.com/113/ pentu ca sunt site-uri din alte tari unde sunt prezentate microcipuri implantabile gps http://www.worldnetdaily.com/news/artic ... E_ID=32572Critici site-ul ca prezinta informatii despre microcipuriPot sa-ti explic de ce nu trebuie sa tii mana inutil aproape de fata.Energia de la mana le alimenteaza si le poate activa.Cu un scaner rfid poti afla daca ai. lacatus_daniel posibil sa faci parte din aceasta retea infractionala sau de ce nu doresti ca lumea sa cunoasca informatii despre microcipuri? Link spre comentariu
NumLock Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Nu vreau s? crede?i c? îmi bat joc de dumneavoastr?. Totu?i a? dori s? ?tiu câ?i ani ave?i ?Am citit ?i eu "Viitor cu cap de mort" de Radu Cinemar, mult? vr?jeal? dar interesant. Îns? chesti asta cu microcipurile e chiar haioas? (cel pu?in a?a mi se pare mie). Link spre comentariu
ghostbuster Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 inca nu m-am prins daca vorbesti la misto sau ai cipuri inplantate, cipurile rfid poti sa le desactivezi cu un cititor rfid sau o varianta mai eftina un rfid zapper, adica blitul de la o camera foto de unica folosinta la are in loc de lampa pui o bobina ce o descarci in la 2mm de piele sa zicem unde ai cipul.. Link spre comentariu
adicontakt Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 sau tai cu lama unde ai cipul si il scoti Link spre comentariu
Stefan Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 forumul nu trebuie umplut cu tampenii !!! anumite articole de pe acel Blog arata sau pot conduce la boli mintale destul de grave. DRAGONUL daca ai probleme sau chiar ai un "chip" putin ma intereseaza, poti avea si un 486 in picior ca tot acolo ma doare. rog un moderator sa mute subiectul la "Carciuma sau Bodega, ii ziceti voi cum vreti" ! Link spre comentariu
nelu57 Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 @ DRAGONUL...încearc? apelând la un cuptor cu microunde... Link spre comentariu
Golem Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 Corect...dar credeti ca reuseste sa intre in cuptorul cu microunde? :violent2: :smt103: Link spre comentariu
iulisan Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Am citit de cateva ori postarile precedente si nu-mi dau seama cum un ... om ( ? ) care sigur nu-i intreg la minte poate scrie asa ceva pe un forum Are acces la internet , poate scrie si totusi debiteaza ceea ce debiteaza , si ne miram ca suntem condusi de minti luminate ( kele ) . Ups e 3 am si cipu' imi spune sa termin cu berea ca vine si asgardu' si ma corupe la un uiski . Hai sa traim ca maine'i azi ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum