ovidiu grigore Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Am un difuzor Goodmans 30cm 30w 12ohmi 30 hz 15khz banda reprodusa nu mai retin bine parametri il am intr o incinta inchisa mai retin ca pe sasiul dif pe marginea dinspre magnet scrie in relief made in england iar pe magnet unde este lipit un carton mai scrie ceva de stadionul Wuinbledon acela mare din Anglia sasiul cred ca este din aluminiu vopsit gri.In mijloc are acea gornita pt frcvente inalte pe margine careia are lipite la 120 grade 3 discuri cu diam de 1cm din burete mebrana este din carton iar pe margine un material negru destul de subtire.Eu cred ca este un dif de banda larga iar cind am intrat in posesia lui in 99 era nou.Rugamintea mea este pentru ce sint acele discuri mici de burete ,daca mai stie cineva ceva de acest dif sau daca mai detin astfel de dif VA MULTUMESC si sper ca nu v am plictisit Link spre comentariu
zal Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Probabil e vorba de un dif din seria Axiom, eu am avut Axiom 301 (20W/40W USA, 15 Ohmi, 30-16kHz), excelent la bas ?i medii, dac? are cutia construit? dup? specifica?iile firmei. Suspensia e din cauciuc pînzat, singura problem? e c? se cam desprinde de con, dup? atî?ia zeci de ani vechime. Rondelele acelea de pîsl?, probabil au rolul de a reduce vibra?iile sau deform?rile conului mic la puteri mari. Wembley e adresa firmei, nu are leg?tur? cu stadionul, iar 12'' e diametrul în ?oli, sau inci, dup? gust. Datele difului: Axiom301 TS parameters: Fs 34Hz Qts 0.217 Qes 0.23 Qms 3.4 VAS 311 Litres Xmax 6mm Piston area 0.0491 sq metres SPL 96dB (1W/1M) Flux density 1.6T Link spre comentariu
ovidiu grigore Postat August 16, 2009 Autor Partajează Postat August 16, 2009 Multumesc mult dle zal pt raspuns si mai ales pt dim incintei da si difuzorul meu este la fel ca acelea din pozele dv Multumesc! Link spre comentariu
zal Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Aten?ie la dimensiunile în inci (?oli) ale cutiei. Se capitoneaz? pe to?i pere?ii cu vat?, 3-4cm grosime ?i se face o ''plapum?'' din tifon, umplut? tot cu vat? ?i care se atîrn? de sus pîn? jos în spatele difului. Exist? ?i un atenuator de bas-reflex (-15dB), venea la cutie cu diful ?i se punea în gaur?.P?cat c? nu ai o pereche... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum