benishor Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Bun? ziua,Exist? vreo metod? de a simula un lcd pentru un program scris in mplab ? E greu de f?cut debug modificând ?i reprogramând. M? rog, dac? nu exist? alternativ?, merge ?i a?a.Mul?umesc. Link spre comentariu
francezu Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Incearca PROTEUS ISIS, se descurca foarte bine cu simularea circuitelor cu uC-uri, LCD,etc. Link spre comentariu
benishor Postat August 13, 2009 Autor Partajează Postat August 13, 2009 Mul?umesc pentru sfat. Exist? cumva vreo metod? de a înc?rca in ?C un program compilat ( hex ) ?i nu fi?iere cod surs? ? Problema const? în faptul c? programul pe care vreau s? îl testez include o libr?rie pe care se pare c? nu o pot ad?uga. Link spre comentariu
francezu Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Simulatorul poate lucra atat cu fisiere hex incarcate direct in uC-ul din schema cat si cu diferite formate de fisiere ce suporta debug la nivel de cod sursa. Pentru a adauga un hex -> dublu click pe simbolul uC-ului si la Program File adaugi calea catre fisierul hex necesar.Mai jos setezi viteza procesorului si cuvantul de configurare.Dai Ok si e gata de simulare. Link spre comentariu
benishor Postat August 14, 2009 Autor Partajează Postat August 14, 2009 Mul?umesc ! Merge brici. Mi-a luat pu?in s? imi aduc aminte c? de fapt frecven?a procesorului e cea a oscilatorului / 4 cicli ?i din cauza asta nu-mi ie?eau timpii. Mul?umesc înc? o dat?. Link spre comentariu
Craciun Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 @francezu ce versiune de ISIS ai ? Link spre comentariu
francezu Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 7.1 SP4. Am incercat la cineva si 7.5 dar, nu mi se pare ca s-au adus imbunatatiri majore. Link spre comentariu
Craciun Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 Eu am 6.9 sp3 si unele uC nu au modelul ptr. simulare , crezi ca poti sa imi trimiti si mie pe email sau messenger varianta ta ?Multumesc ,Dan Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum