Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mplab lcd sim

benishor

Postări Recomandate

Bun? ziua,Exist? vreo metod? de a simula un lcd pentru un program scris in mplab ? E greu de f?cut debug modificând ?i reprogramând. M? rog, dac? nu exist? alternativ?, merge ?i a?a.Mul?umesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• benishor

3

• francezu

3

• Craciun

2

Top autori în acest subiect

Mul?umesc pentru sfat. Exist? cumva vreo metod? de a înc?rca in ?C un program compilat ( hex ) ?i nu fi?iere cod surs? ? Problema const? în faptul c? programul pe care vreau s? îl testez include o libr?rie pe care se pare c? nu o pot ad?uga.

Link spre comentariu

Simulatorul poate lucra atat cu fisiere hex incarcate direct in uC-ul din schema cat si cu diferite formate de fisiere ce suporta debug la nivel de cod sursa. Pentru a adauga un hex -> dublu click pe simbolul uC-ului si la Program File adaugi calea catre fisierul hex necesar.Mai jos setezi viteza procesorului si cuvantul de configurare.Dai Ok si e gata de simulare.

Link spre comentariu

Mul?umesc ! Merge brici. Mi-a luat pu?in s? imi aduc aminte c? de fapt frecven?a procesorului e cea a oscilatorului / 4 cicli ?i din cauza asta nu-mi ie?eau timpii. Mul?umesc înc? o dat?.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări