Putz Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Buna.Am un Kashtan 1 pe care-l folosesc ca amplif . Abia astazi am observat ca nu merge canalul din stanga.Pana acum aveam doar o boxa care era pe canalul din dreapta.Pe afisajul cu leduri se vede ca primeste semnal pe ambele canale dar nu se aude nimic decat pe dreptul.A mai patit cineva la fel?Scuze daca am postat gresit Link spre comentariu
tranzistor Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 La fel patise si un prieten,avea finalii dusi.Dar,prima data incearca sa bagi semnal direct in etajul final,si daca se aude te uiti pe tot traseul pe care il parcurge sunetul si vezi unde se opreste,apoi ne spui unde si vedem noi.Daca nu se aude cand bagi semnal direct in modulul final,cel mai probabil finalii dusi. Link spre comentariu
Putz Postat August 13, 2009 Autor Partajează Postat August 13, 2009 Ok.Maine am sa fac asta ca acuma' nu am rabdare sa-l curat de praf.O sa scriu aici pe forum daca am reusit ceva Link spre comentariu
adicontakt Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 vezi ca sunt destul de vechi si se mai intampla sa se intrerupa cate un electrolitic pe intrarea amplifului , am patit-o si la maguri si la statii rusesti Link spre comentariu
ovidiu grigore Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 verificati si mufa de iesire audio unde se conecteaza boxa mufa are un contact in circuitul difuzorului intern acesta poate fi oxidat daca este din etajul final(acestea sint realizate pe module cu doua radiatoare ) il puteti verifica cu celalalt functional Link spre comentariu
Putz Postat August 13, 2009 Autor Partajează Postat August 13, 2009 Ok.Am sa fac tot ce scrie mai sus. Ca inlocuitori pentru finali pot sa folosesc pot sa folosesc bd911,bd243,bd912, tip41 ? Link spre comentariu
tranzistor Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Bd 911/912 sunt buni,io pe astia i-am folosit. Link spre comentariu
Putz Postat August 14, 2009 Autor Partajează Postat August 14, 2009 Si nu mai trebuie facuta nici o modificare nu? Doar inlocuiesc finalii vechi cu acestia noi. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Si nu mai trebuie facuta nici o modificare nu? Doar inlocuiesc finalii vechi cu acestia noi.trebuie reglata tensiunea mediana si curentul de repausSUCCESURI! Link spre comentariu
Putz Postat August 14, 2009 Autor Partajează Postat August 14, 2009 Ok.Daca intampin probleme spun aici Link spre comentariu
zal Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Verifici ?i trz. prefinali, rez. de pe lîng? ei, cond. electrolitici din montaj ?i cel de pe ie?ire. Link spre comentariu
Vizitator [alphamale] Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Salut!Daca e utila cuiva, pot atasa schema completa a magnetofonului "Kashtan-1". Link spre comentariu
Putz Postat August 21, 2009 Autor Partajează Postat August 21, 2009 Da. O poti atasa daca ai timp.Mersi Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 vezi ca sunt destul de vechi si se mai intampla sa se intrerupa cate un electrolitic pe intrarea amplifului , am patit-o si la maguri si la statii rusestiPersonal as schimba toti electroliticii cu unii de calitate. Chiar daca nu sunt intrerupti sau strapunsi nu se stie ce capacitati mai au dupa atata timp sau cand vor face o surpriza neplacuta! Link spre comentariu
remus68 Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Personal as schimba toti electroliticii cu unii de calitate...si bine ai face ! Nu stiu daca au fost produsi vreodata , condensatori electrolitici mai prosti decit aia rusesti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum