Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Scheme TV Universum FT5916 şi Philips 14PT1352/58

Postări Recomandate

V? rog mult s? m? ajuta?i cu schema/manual service pentru televizoarele din titlu.

?asiul la Universum este BS990.0 cu procesor TVPOSM90.02 (90.03) (date g?site pe net)

Despre Philips nu am g?sit nimic, doar manualul de utilizare. Pentru modelul acesta m-ar interesa trafo linii; dac? are cineva a?a ceva, rog s? m? contacteze ?i s?-mi comunice ?i pre?ul (sau o îndrumare de unde a? putea cump?ra).

Mul?umesc. :multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• high_voltage_tm

3

• novica

1

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

Am g?sit fi?ierul ?sta, dar nu ?tiu cu ce s?-l "citesc"! Când dau click pe el mi se deschide programul de v?zut poze (ACDSee Photo Manager), dar nu-mi apare nici o imagine. :cry:

Link spre comentariu

Merci mult de ajutor!

Trafo de linii îmi trebuie defapt la Universum; pentru Philips am nevoie de procesorul TMP47C1637N-RA18. Dac? cineva are aceste componente, rog s? m? contacteze - sau s?-mi spun? de unde pot face rost de ele.

Cele dou? aparate nu sunt ale mele ?i nici m?car nu ?tiu cum arat?; sunt ale unui coleg mai în vârst? care se ocupa în tinere?e cu depanarea ?i construc?ia diverselor montaje...îns?, ca mul?i al?ii, a fost dep??it de ritmul alert în care a evoluat tehnica ?i a renun?at la aceast? pasiune. Dup? ce i-am explicat cum st? traba cu internetul, forumul ?i faptul c? acum se pot g?si mult mai u?or scheme (?i informa?ie în general), piese, cum se pot scrie memoriile ?i programa controllerele, pasiunea s-a reaprins... destul de intens :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări