Vizitator Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 SalutAm si eu o cerere de schema electrica a etajului final din receiverul asta. Mai concret l-am adus din Germania cu suruburi de 6 pe post de sigurante ,finali,prefinali,tranzistori pilot,rezistente varza....problema sunt 2 rezistente pe fiecare canal cate una ,care sunt scrum.Nu as vrea sa fac teste cu diverse rezistente ci as vrea sa pun valoarea originala.Daca cineva are schema ii multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Am reusit s-o gasesc,pentru cine mai e interesat.... Link spre comentariu
zal Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Schimb? neap?rat C719,720,723,724. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 I-am schimbat deja,acuma il tin in probe,merge foarte bine Erau scrum cele 2 rezistente de 10 ohmi de pe ramura de - a fiecarui etaj final. La alea nu stiam valoarea exacta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum