avengers Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Am si eu o problema. Aparatul a suferit un soc mecanic (scapat pe jos) in urma caruia una din rotitele care retracteaza obiectivul s-a deplasat. In urma interventiei mele (mai putin autorizate ) problema s-a rezolvat partial....adica obiectivul se retracteaza. In schimb cand ii dau drumu'...iese obiectivul, apare imagine pe ecran....1 secunda, apoi se inchide. Are cineva experienta in aparate canon??Ma gandesc ca e posibil ca vre-un senzor sa nu mearga bine (adica sa nu detecteze ca s-a deschis obiectivul in mod corect). S-a mai confruntat cineva cu problema asta??Ma gandesc ca e functional (odata ce apare imagine pe ecran) si poate fi relativ simplu de reparat.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
avengers Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Chiar nu s-a mai lovit nimeni de problema asta??Orice sfat ar fi de ajutor.Sau macar o firma de reparat aparate foto ]n zona Braila-Galati daca stiti. Link spre comentariu
Vizitator Paulp Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 La Canon e cam greu cu reparatu. Singurii care pot s-o faca ar fi la Bucuresti la Canon Romania, dar pretul e destul de prohibit.Mie pentru o sursa de alimentare la un A610 mi-au cerut 100 de euro. In conditiile in care un aparat nou e sub 200 :)Asa ca am preferat sa iau un 1000D si sa trec pe gama DSLR ;), macar sa nu coste reparatia cit aparatu Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 desfa-l si uita-te atent la toate firele care le are,eventual si la cablajele facute pe folie care ajung in "inima" obiectivului...daca erai mai aproape as fi incercat...am mai salvat cateva de la casat Link spre comentariu
Kytan666 Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 ai o gramada de posibilitati , ai 1-5 senzori cate verifica pozitia obiectivului si a lentilei de focus , daca unul din senzori nu citeste corect aparatul nu merge , problema e ca trebuie desfacut obiectivul aproape bucati, de cele mai multe ori sunt amplasati pe corpul obiectivului si au cate o fisa cu 2 sau 4 trasee, trebuie desfacut obiectivu si verificata functionarea lui "la rece" , in marea majoritate sunt senzori IR cu o fanta in care intra un obturator . e posibil sa fie senzorul de focus , care citeste poziti lentilei de focus pe 0 , adica in sus, sau cel de capat deschidere ( obiectivul se dechide pana la un punct , dupa acel punct actionarea motorului duce la zoomare. ) Link spre comentariu
vasile eugen Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 SalutareSi eu am un asemenea aparat si imi este in garantie.Problema este cind ies afara la lumina imiginea imi scoate alba. La intuneric in casa imaginile le scoate cu dungi orizontale albe.In ambele cazuri inainte de a face poze imaginea pe display este clara.L-am dus in DOMO caci de acolo l-am cumparat, si mi-a spus caci doar contracost mi-l repara si coasta 110 ron.Ce poate fi defect in acest caz? si mai ales sa ceara pretul acesta in timpul garantiiei.Am facut reset la aparat si scoate doar citeva poze bune.Un sfat? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum