Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sudura In puncte

Vizitator tudy123

Postări Recomandate

Vizitator tudy123

In primul rand Buna Ziua ... Problema mea este urmatoarea : As vrea sa construiesc un aparat de sudura in puncte , pe care o sa il folosesc pentru a suda accumulatori pentru masinile de gaurit cu acumulatori . Pana acuma ii lipeam cu fludor , cu un ciocan mare de 300 W dar merge destul de greu si cred ca nu e nici prea bine sa ii incalzesti asa de mult . Am tot cautat de cumparat un asemenea aparat de sudura dar ce am gasit e foarte scump si nu chiar merita . Am cautat si sa vad daca nu as putea face unu si am gasit in mare 2 modele : unu facut cu condensatori , dar ar fi nevoie de aprox 2.000.000 uF si unu facut dintr-un traf de cuptor cu microunde . As vrea daca cineva a mai facut asa ceva si stie ca merge sa imi spuna si mie daca are rabdare , fiindca nu prea stiu cum sa ma apuc si de ce . Precizez ca nu prea sunt eu vre-un electronist dar cu toate astea cred ca o sa ma descurc daca ma ajuta cineva . Mersi tare mult ...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări