Vizitator tudy123 Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 In primul rand Buna Ziua ... Problema mea este urmatoarea : As vrea sa construiesc un aparat de sudura in puncte , pe care o sa il folosesc pentru a suda accumulatori pentru masinile de gaurit cu acumulatori . Pana acuma ii lipeam cu fludor , cu un ciocan mare de 300 W dar merge destul de greu si cred ca nu e nici prea bine sa ii incalzesti asa de mult . Am tot cautat de cumparat un asemenea aparat de sudura dar ce am gasit e foarte scump si nu chiar merita . Am cautat si sa vad daca nu as putea face unu si am gasit in mare 2 modele : unu facut cu condensatori , dar ar fi nevoie de aprox 2.000.000 uF si unu facut dintr-un traf de cuptor cu microunde . As vrea daca cineva a mai facut asa ceva si stie ca merge sa imi spuna si mie daca are rabdare , fiindca nu prea stiu cum sa ma apuc si de ce . Precizez ca nu prea sunt eu vre-un electronist dar cu toate astea cred ca o sa ma descurc daca ma ajuta cineva . Mersi tare mult ... Link spre comentariu
Dr.L Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 e pe forum un proiect cu traf de micronunde,dar daca nu cauti nu gasesti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum