spinach Postat August 10, 2009 Partajează Postat August 10, 2009 Este un aparat video , produs in 1986 , cu sunet dublu ,un singur motor.Poate ma ajutati sa gasesc schema sau cartea de service . Link spre comentariu
gymy Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Ce anume te intereseaza din schema respectiva?Am toata documentatia dar e in format A3 si sint 26 de pagini.Nu am scaner in acest format asa ca e mai simplu daca a-mi spui ce anume te intereseaza. Link spre comentariu
sorinpavel Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 gymi spune macar multumesc celor care au vrut sa te ajute Acu" esti mester?ai postat un topic in care nu ai zis: nici merci nici sa fa f.... Link spre comentariu
spinach Postat August 12, 2009 Autor Partajează Postat August 12, 2009 Salutam ;Ma intereseza cuplarea motorului capstan [o legatura in placa cu 15 fire ] si tot sistemul de comanda al driverului capstanului . Mai precis : pe motor sint legaturi pentru bobine , senzori hall , senzorul de faza . Toate sint legate in placa ; in placa avem driverul motorului si mai departe este sistemul de control al driverului . Link spre comentariu
gymy Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Ti-am scanat cele doua pagini cu driverul si legaturile la motor.Cablajul de la capstan nu este in schema. Link spre comentariu
spinach Postat August 13, 2009 Autor Partajează Postat August 13, 2009 In primul rind iti multumesc foarte mult pentru efortul tau. Chetiunea la mine este de tip hoby ; aparatul nu il mai folosesc de ceva timp pentru ca s-a defectat . Acum am timp si vreau sa il pun in functiune.Am studiat schema si am constatat ca in partea stinga a pozei nr 1 , sint legaturile de la faza generatorului ; in partea dreapta a pozei nr 2 este cablajul de la zona respectiva .Ar mai fi nevoie de zona de alimentare ; nu stiu daca mai este ceva intre blocul de alimentare si zona capstanului . Poate mai ai timp sa scanezi zonele si mentionate . multumesc anticipat . Link spre comentariu
gymy Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Uite si partea cu alimentarea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum