Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Panasonic NV-H65 unde pot gasi schema ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gymy

3

• spinach

3

• sorinpavel

1

Ce anume te intereseaza din schema respectiva?Am toata documentatia dar e in format A3 si sint 26 de pagini.Nu am scaner in acest format asa ca e mai simplu daca a-mi spui ce anume te intereseaza.

Link spre comentariu

gymi spune macar multumesc celor care au vrut sa te ajute :bataie

Acu" esti mester?ai postat un topic in care nu ai zis: nici merci nici sa fa f....
Link spre comentariu

Salutam ;Ma intereseza cuplarea motorului capstan [o legatura in placa cu 15 fire ] si tot sistemul de comanda al driverului capstanului . Mai precis : pe motor sint legaturi pentru bobine , senzori hall , senzorul de faza . Toate sint legate in placa ; in placa avem driverul motorului si mai departe este sistemul de control al driverului .

Link spre comentariu

In primul rind iti multumesc foarte mult pentru efortul tau. Chetiunea la mine este de tip hoby ; aparatul nu il mai folosesc de ceva timp pentru ca s-a defectat . Acum am timp si vreau sa il pun in functiune.Am studiat schema si am constatat ca in partea stinga a pozei nr 1 , sint legaturile de la faza generatorului ; in partea dreapta a pozei nr 2 este cablajul de la zona respectiva .Ar mai fi nevoie de zona de alimentare ; nu stiu daca mai este ceva intre blocul de alimentare si zona capstanului . Poate mai ai timp sa scanezi zonele si mentionate . multumesc anticipat .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări