Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

capete chei solenza

dann_262003

Postări Recomandate

Salut,Cine ma poate ajuta cu repararea unor capete chei de Solenza ?Codul emis de telecomanda-cheie nu mai e recunoscut de decodor si nu se mai actioneaza inchiderea centralizata.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wwilly

1

• dann_262003

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ca fost proprietar de SLZ iti spun, ca nu-i sigur ce e problema de la capetele de chei. Problema poate fi de la decodor. Depinde acum ce model de SLZ ai.Sunt dova modele de decodoare UCE si UCHDaca la semnalizare de aude click de releu ai UCE, daca se aud bipuri ai UCHEu am avut cu UCE (clikuri la semnalizare) si am patit exact ca tine. La service mi-au schimbat UCE.Ulterior studiind acasa UCE-ul defect am observat ca datorita infiltratiilor de apa, s-a corodat circuitul imprimat in partea inferioara. La prima vedere nu se observa traseul corodat, cablajul fiind vopsit in verde, dar daca freci putin traseele din zona inferioara (opusa mufei), sare vopseaua si se vede defectul, traseul de cupru fiind distrus pe dedesupt. Am refacut trazeul cu un fir de cupru izolat, si surpriza UCE e ca nou!!! Am izolat UCE cu o punga de plastic pt a evita infiltrarea de umezeala.Am vandut masina cu UCE-ul reparat!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări