Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

boxe pasive de putere

Neluc

Postări Recomandate

boxele sunt facute de mine(vezi etapele de constructie de mai sus)Hornul se gaseste pe Maica Domnului si costa 13 leiDupa cum am spus ,nu m-au deranjat gaurile din ele pt ca am peretele despartitor,le-am pastrat pt design.Considerati ca aveti doua boxe suprapuse,una de high si una de bas ,dar,transportati numai una singura.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Neluc

7

• ionescu liviu

6

• Bogdi16

3

• CBI

2

Top autori în acest subiect

Lasa-le asa si gata ca cine stie ce iese daca dai gaura.Data viitoare sa nu mai faci asa ceva, driverul de inalte nu are nevoie de incinta deloc, poate sa stea si in...mana :rade: . O sa faci muschi cu boxele alea.Zi ce marime are incinta difuzorului de joase si marimile tuburilor bassreflex, poate aflam ce acordaj are incinta.

Link spre comentariu

Incercati o cautare pe Google la ;

Aici aveti inspiratia mea in ce priveste dimensiunile si forma

Referitor la sfatul cu ascultatul basului in boxa si auzitul inaltelor cu hornul tinut in mana,multumesc,dar chiar ca discutia aluneca usor spre penibil.

Din partea mea,respect pt. membrii forumului!!

Link spre comentariu

In acel pdf nu scrie ca trebuie sa "tai" incinta in 2. Eu nu am glumit cand am zis despre driverul de inalte, daca il scoti si il tii in mana se aude fix la fel, nu fac misto pe acest forum la aceasta sectiune.Un sfat chiar era in mesajul meu, credeam ca il deprinzi singur, si anume, data viitoare sa nu mai faci boxe pe aceasta metoda. Cumperi difuzoare la care se gasesc proiecte si urmezi acel proiect.Alt mesaj era acela ca driverul de inalte tip "capsula" nu are nevoie de incinta, el este deja incapsulat. Daca am gresit rog sa ma corecteze cineva si imi cer scuze. :daEra mult mai folositor sa ne dai marimile tubului bass reflex si marimile incintei difuzorului de joase in loc sa te superi, ca in acel pdf nu scrie unde este taiata boxa, sau nu am vazut eu? Asa am putea afla la cat este acordata incinta sa stim daca macar acordajul este unul bun.In cealalta pagina ai spus ca "am dorit sa am separare complecta intr-o singura incinta" . De ce era nevoie de separare in cazul in care, cum am inteles eu, este un proiect simplu pe 2 cai - inalta si woofer.Daca ai spus ca ai desfacut una originala si asta ai gasit in ea: un woofer si un driver de inalte separate, atunci pe mine ma depaseste subiectul si nu inteleg de ce au facut asa.

Link spre comentariu

Si ti-au mai zis si alti useri sa spui ce model e diful de bass sau sa faci poza la foaia cu specificatiile pt. a-ti spune cineva in masura daca cutia e buna sau nu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări