Vizitator sorindimulescu Postat Mai 25, 2005 Partajează Postat Mai 25, 2005 Am intrat in posesia urmatoarelor difuzoare (Senon):Woofer - ZY810 cu urmatoarele caracteristici:Bobina - 1,5"Pmax - 150WFrecventa - 35-4500HzSensibilitate - 98dBDiametru 160mmTweter - JM104 cu urmatoarele caracteristici:Bobina - 1"Pmax - 100WFrecventa - 3-20kHzSensibilitate - 98dBDiametru 104mmVa rog sa ma ajutati in a-mi confectiona incinte cu aceste doua tipuri de difuzoare Link spre comentariu
Vizitator Baken Postat Mai 27, 2005 Partajează Postat Mai 27, 2005 Buna, si eu am cumparat acelasi dif Senon ZY 810 8O si maa cam trage sal testez pentru un sub micut de masina, bineinteles cu o incinta care sa ajute calitatile un pic mai "slabute" ale difului. Deci ca sa facem noi incinte cu aistea difuri ne trebe parametri complecti, adica parametrii Thieff & Small *cer scuze daca am bulit numele param.). Asa ca cer si eu in mod oficial un ajutor in ce priveste param. pt ca pe net nu am gasit nimic. Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Iunie 2, 2005 Partajează Postat Iunie 2, 2005 Cred ca le are DjVas ... dak nu ma insel ... el vinde difuri dinastea !!! :roll: Link spre comentariu
m4xx Postat Iunie 3, 2005 Partajează Postat Iunie 3, 2005 KON electronic vinde asa ceva... :lol: Link spre comentariu
ice:>) Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 salut , is bune difurile astea ZY 810 4O de ceva??? Vreau sa-mi cumpar si io o pereche....am o statie de 2 x 80 watti pe 4 ohmi.Prb e ca am incercat niste difuri de la eurotec parca pe care scria 1200 watt...)bine am zis ca poate macar 200 duce...dar spre surpriza mea la un volum ridicat..(max)cu bass-ul din winamp la maxim si din dfx la fel,statia fiind la fel(tot la maxim)diful meu mai mai sa-i sara membrana...sa nu mai zic ca bobina sa infierbantat mirosea a email.A si mai scotea si niste pocnituri de am zis ca se arde...de asta intreb...un dif din ala de la kon...ar duce un bass de genul asta sau nop?????Poate puteti sa-mi spuneti si mie daca merita dar uitandu-ma la pret...ma cam indoiesc...totusi voi daca tot il aveti...:)ms... Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 din winamp la max, statie la max = distorsiuni la greu era si normal sa se incinga bobina ... :rolleyes: Link spre comentariu
ice:>) Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 dap man da 1200 watt?????? Link spre comentariu
Vizitator mariusradulescu1990 Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 1200 peak si puterea cu care este "atacat" difuzorul trebuie sa aiba cat mai putine distorsiuni :rolleyes: :axe: Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 poate sa fie si dif de 18" si de 1000W si daca dai in el cu 300W real distorsionati la maxim cu basu la maxim toto la maxim, il coci, nu se aude nimik klar. se vede cum suna, winamp volum cam 80%, corectii ZERO ! si din statie basu la ZERO(mijloc) si se da volum. nu dai nimik ce ii peste zero, inseamna distorsiuni la greu, cum ai putut asculta asa? chiar nu ai ureche muzikala ? Link spre comentariu
ice:>) Postat Februarie 22, 2007 Partajează Postat Februarie 22, 2007 im ce pot sa zic imi dau seama cand suna bine da am vrut pur si simplu sa vad cum reactioneaza,,,,...Da ai dreptate cu asta ce pot sa zic era un fel de experiment....da difurile aste de 150 wati????oare scot ceva bass????35 Hz??? io zic ca daca scot 50 wattt de pe la vreo 45-50 Hz e bun....????parerea me oricum cineva sa ma contrazica ca tare mi-e frica...nu cred sa reziste...boschmanul a reactionat destul de bine ,bine asta nu inseamna ca tre sa le folosesti asa ci doar te uiti la cum au sa reziste in timp...la un show ceva se parlesc rau de toot..., si nu a incins bobina...in sfarsit pe mine ma intereseaza daca se poate face ceva din dif - urile alea de la kon... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum