Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cartea Montaje electronice de vacanta

Vizitator djody

Postări Recomandate

Vizitator djody

Salut , as dori sa va intreb daca stie cineva unde pot gasi cartea "Montaje electronice de vacanta" editura ALBATORS,eu am avut aceasta carte si am duso la un radio club de la mine din oras , iar profesorul de acolo nu mi-a mai dato! Daca are vreun user aceasta carte il rog sa ma anunte ! este bienvenit si un format pdf Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

3

• tiptronic

2

• Spitfire

2

• doru3160

2

Top autori în acest subiect

eu o gasesc la biblioteca judeteana, si daca am timp luni/marti poate trec pe acolo si imprumut cartea.treaba nasoala e cu scanatul - am un scaner cam puturos (asta daca vrei sa vezi ceva)

Link spre comentariu

Eu am una cu autograf de la dl. Ilie Mihaescu :da

Da bun,si ce-i cu asta?Daca erai cu adevarat bine intentionat,postai cartea ( cu sau fara dedicatie) si ajutai si pe cei care aveau nevoie de ceva scheme...Daca pana saptamana viitoare nu apare vreun format PDF al cartii,o sa ajung pe la mine pe la slujba si o sa incerc sa scanez,macar cateva pagini pe zi,in cateva zile o terminam si am rezolvat-o.
Link spre comentariu

Salut,am ajuns si la cartea cu pricina,numai ca nu am timp sa o scanez acum toata,pe parcurs o sa scanez pe capitole,azi am scanat cuprinsul,si cei care aveti o pofta de treaba si nu v-a trecut stand linistiti,imi spuneti ce urgente aveti si postez,ca banuiesc,nu e nevoie de toata cartea acum.

Link spre comentariu

De cate ori a solicitat cineva o schema pe care o aveam scanata, am postat-o :bataie Nu am avut timp sa scanez toata cartea, daca ar fi dorit cineva vreo schema din ea, o scanam si o postam cu placere.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Mare atentie la calitatea condensatorului electrolitic de 22 uF/63V din schema aia, altfel nu va functiona.Off-topic:malevdoi vine de la "Vitea Maleev la scoala si acasa"?Caut cartea aceea. :rade:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Multam pt carte! Cu privire la schema alimentatorului autoprotejat, in cazul in care mai adaug un tr 2n3055 pentru a marii curentul si fac modificarile componentelor din schema atasata,functionarea va ramane la fel? nu cunosc caracteristicile diodelor BAY 19....

Link spre comentariu

BAY19 e una si aceesi cu BA159.Sursa e slabuta, nu prea merita construita, daca scurtcircuitul se produce la peste 20 cm de borne, nu mai intra in protectie, 2N3055 se incinge de mama focului... :sparge: mult mai buna e una cu LM317.

Link spre comentariu

Efectul asta la scurt e din cauza caderii de tensiune pe borne? chiar si daca bornele au diametrul conductorului de 2,5mm?ma incanta defapt ca are protectie ......in acest montaj cum pot adapta o protectie la scurt?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări