Vizitator gigaalex204 Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Salut,am si eu o problema, acum cateva zile a inceput sa nu se mai auda sub-ul din portbagaj, e legat prin punte la o statie si logic la cd , dar acum cand leg sub-ul se aude doar un suierat. sub-ul e bun ca l-am incercat si la alta masina si legaturile iarasi par sa fie ok, am incercat si alta boxa la statie si tot asa se aude... sa fie statie? merci mult Link spre comentariu
tranzistor Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Incearca sa bagi semnal din alt ceva in statie si vezi daca se aude. Link spre comentariu
Vizitator gigaalex204 Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 salut,am incercat sa dau semnal de la un laptop dar tot asa se aude, un suierat prin boxa, foarte ciudat. Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 mai ramane sa verifici doar statia. scoate'o din masina, alimenteaz'o separat, conecteaz'o la un difuzor, daca nu merge, intelegi care e problema .ps: mai intai verifica toate cablurile, daca nu e de la asta, incearca ce am zis mai sus Link spre comentariu
Vizitator gigaalex204 Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Am incercat si era de la statie, o aveam si eu de ceva ani buni si nu era noua cand am luat-o asa ca RIP si o sa imi caut alta.Merci mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum