andy_barosanu Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Salutari!Unde as putea gasi o pereche de astfel de tranzistoare originale? Am tot citit pe net despre diverse falsuri care mai de care mai reusite, cea mai sigura metoda pentru a le depista fiind spargerea capsulei si compararea cu unul original. Stiti cumva vreun magazin online din tara sau strainatate la care sa pot gasi componente originale? Sau poate are cineva dintre dvs. o pereche de vanzare?Multumesc anticipat,Andy. Link spre comentariu
zal Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Nu are rost s? cau?i în disperare trz originali, sînt f. slabe ?anse s? mai g?se?ti originali, doar dac? nu sco?i din alt amplif, ori dai comand? de MJL1302/3281, sau MJL4302/4281, ori cumperi cu cî?iva lei 2SA1943/2SC5200 care s? arate ca ??tia: Link spre comentariu
andy_barosanu Postat August 8, 2009 Autor Partajează Postat August 8, 2009 Salutari si multumesc pentru raspuns. Daca nu voi gasi originali, voi lua pana la urma 2SA1943/2SC5200. Pana atunci, am gasit pe ebay o pereche. Ce parere aveti? Sunt originali? Link spre comentariu
andy_barosanu Postat August 26, 2009 Autor Partajează Postat August 26, 2009 Am gasit pana la urma o pereche de 2SA1302/2SC3281 originali in "beciul lui tataie". :oky:Multumesc pt ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum