radorim Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Buna ziua, doresc sa achizitionez un aparat de masura pentru"uz casnic" adica simplu , eficient si ieftin! Puteti sa-mi recomandati ceva modele la conditiile astea? Multumesc. Link spre comentariu
Spitfire Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 DT-9205 in spatele pietei Obor, la 30 lei. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 eu i-as recomanda , mai degraba...un m890g ...mi se pare mai bun decit 9205 si mai complex...sau , daca vreti ...9207 ...! Link spre comentariu
radorim Postat August 10, 2009 Autor Partajează Postat August 10, 2009 La un magazin din orasul meu(Moldova)un snapan vinde 9205 cu vreun milion!MUltumesc tuturor dar slabe sanse sa fac cei 300km pina la Obor! daca ma prinde vreo ploaie!? SANATATE. Link spre comentariu
MirceaM Postat August 10, 2009 Partajează Postat August 10, 2009 Opinia mea este ca daca nu il folosesti relativ des, va fi mai mult un consumator (de baterie, deci de bani). As recomanda unul clasic, cu ac indicator - care poate masura tensiuni si curenti fara nici un fel de baterie in el. Link spre comentariu
yo9gcc Postat August 10, 2009 Partajează Postat August 10, 2009 Poate gasesti pe cineva binevoitor din Bucuresti, il cumpara apoi t-il trimite prin posta si cred ca te costa la jumatate de pret. Link spre comentariu
radorim Postat August 11, 2009 Autor Partajează Postat August 11, 2009 Am un u4315 dar e cam incomod, mi imi trebuie din pasti in craciun, am vazut ceva la mine-n tirg, din seria dt, la 22 lei masoara si temperatura...cred ca-i cam ce-mi trebuie, dar nu-i graba. Multam! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum