Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BSEL Mod

Vizitator mache

Postări Recomandate

Vizitator mache

Salutare ...

Sunt nou p-aici so be gentle ;)

Sunt intr-o mica dilema privind subiectul BSEL mod... Desi am experienta in overclocking aceasta metoda nu mi-a fost niciodata la indemana dintr-un motiv foarte simplu : variantele cele mai "safe" de materiale folosite in acest modding (pasta argintata, banda de cupru, etc. - cand zic safe nu ma refer la o lipitura cu cositor facuta profi ci la ceva ce se poate indeparta oricand foarte repede fara unelte specifice electronistilor ) ori sunt exorbitante ca pret (deci total opusului ideii de economisire de bani folosind placi de baza ce necesita BSEL mod ;) ) ori sunt foarte greu de gasit (sau poate nu caut eu cum si unde trebuie?)

Ce solutii ieftine si "safe" de aplicare a acestui mod imi mai puteti recomanda ? am citit de varianta cu folia de aluminiu insa aceea nu o vad ca fiind una foarte eficienta datorita faptului ca nu "sta" lipita ...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări