porman Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Va salut, vreau sa stiu daca exista vreo diferenta intre diful BlueTech EW-1501 si P-Audio HP15W.Va intreb pentru ca la modelul HP am gasit proiecte pentru cutie pe net dar la BlueTech nimic.In caz ca exista diferenta cu ce tip de dif as putea sa le compar ca sa vad in ce tip de incinta as utea sa le montez.Multumesc. Link spre comentariu
VTP Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Va salut, vreau sa stiu daca exista vreo diferenta intre diful BlueTech EW-1501 si P-Audio HP15W.Va intreb pentru ca la modelul HP am gasit proiecte pentru cutie pe net dar la BlueTech nimic.In caz ca exista diferenta cu ce tip de dif as putea sa le compar ca sa vad in ce tip de incinta as utea sa le montez.Multumesc.HP-15W este produs de o firma care are deja un nume pe piata si produsele sale au date tehnice certe (chiar daca seria HP este o serie ieftina!), celalalt e Blue Tech. Vezi daca Blue Tech are site, are data sheet-ul difuzorului si rezolvi problema, daca nu ................ e Blue Tech! Link spre comentariu
djlove Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Hp 15W nu se mai fabrica de ceva timp, asa ca nu stiu de unde ai mai putea sa il cumperi, poti cumpara hp15s, care este ceva mai scump. Link spre comentariu
Dr4g0n Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Nu exista difuzoare firma bluetech..... e doar un sticker pus pe ele de firma care le comercializeaza uite aici parametri la Ew-1501 http://www.fs-audio.com/newEbiz1/EbizPo ... rent=false Link spre comentariu
ionescu liviu Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Eu am EW-1505 si in cutia lui a avut toti parametrii trecuti pe o foaie.Le-am pus in proiect pt hp-15w, 86 de litri acordat la 45 de hz, suna ok, nu coboara mult dar e satisfacator, daca as face din nou cutiile le-as acorda mai sus, la vreo 50 de hz, dar e ok si asa, ar fi fost bine si un pic mai mari dar nu am vrut sa iasa prea voluminoase. Eu initial am vrut sa iau hp-15w dar nu am gasit, eu sunt pretentios si la medii si din cate stiu hp se descurca mai bine pe bass decat pe medii, EW e undeva intre, deci mie imi convine, parca asa spun si specificatiile hp-ului in comparatie cu ale ew-ului.Eu alte difuzoare nu am ascultat ca sa fac comparatii. Daca nu ai un equalizer (sau alta metoda) e destul de greu sa le convingi sa produca mai mult bas, eu folosesc un plug in din care scot inaltele si ridic basul la 50 de hz un pic si e ok dar nu pot sa exagerez cu plug in-ul. Ele prind viata la putere mare si au ceva kick, chiar si in aer liber, oricum e un sunet curat. Totusi pot fi declarate ca fullrange si fac fata cu basul pana la un anumit punct, depinde de muzica.Le am de foarte putin timp si nu au mers decat vreo 5 ore continuu la maxim.Eu unul sunt multumit de sunet si putere, mai ales la pretul asta. Ti-am zis asta sperand ca te ajuta cu ceva.Bafta! Link spre comentariu
porman Postat August 7, 2009 Autor Partajează Postat August 7, 2009 Multumesc pentru raspunsurile date la acest subiect. Problema este ca eu am deja aceste difuri asa zise BlueTech cumparate si chiar am montat in incinte,numa ca aceste incinte mi se par prea voluminoase. De sunat imi place cum suna dar vreau ceva cutii mai mici. Link spre comentariu
Dr4g0n Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 uite aici ai o boxa cu ew1501 , cu putina geometrie afli volumul ei si stii ce ai de facut cu incintele tale http://www.fs-audio.com/newEbiz1/EbizPo ... rent=false Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Ce boxe vrei sa iti faci?Pentru ce? Link spre comentariu
porman Postat August 8, 2009 Autor Partajează Postat August 8, 2009 Boxele deja le am facute numai problema este ca au iesit cam mari cutiile, si vreau acuma sa construiesc alte cutii cu dimensiuni mai rezonabile.Am primit ajutorul necesar din partea unui user al acestui forum, care are acest tip de boxe. Tin sa-i multumesc pe aceasta cale pentru ca ma ajutat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum