Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Daewoo ,CP 330 ,model DMQ20D1TXT, vreau o deflexie !!!

Postări Recomandate

Televizorul este Daewoo pe sasiu CP 330 la care rastrul este redus pe orizontala cat si pe verticala cu cate 10 cm . Consumul pe bara de alimentare linii este de 1,20 A .Pe secundarele din trafo' linii consumul este normal . Poate fi suspecta bobina de deflexie ??? A mai intalnit cineva acest defect ca sa ma ajute si pe mine ??? Multumesc anticipat !!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sxnel

6

• Tavi

1

• Constantin

1

Am dat-o deja jos si este arsa , problema cea mai mare este ca nu am de unde sa iau alta .... astia nu prea au , cam pe nicaieri prin magazine deflexii ! daca mai corespunde ceea ce am masurat io acolo , am 3,5 ohmi pe orizontala si 14,5 pe verticala .... ar merge sa pun de la alt tip de tv ???? imi recomandati ceva ??? sau vre-o sursa vre-un magazin pe undeva ??? help help !!!!!

Link spre comentariu
Vizitator muresandorel

daca ai acelasi tip de tub poti sa pui deflexia de pe el,dupa ce masori bobina de deflexie.pe orizontal este cam aceasi,iar pe vertical ai doua bobine pe care le poti pune in serie(14-15 ohmi) sau in paralel.Nu stiu daca m-am facut inteles?

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

De unde as putea sa cumpar o bobina de deflexie pentru tipul asta de tv ? Nu am gasit pe nicaieri un tv cu tub asemanator la care sa se renuntze , poate ca nu am nci destule resurse , ideea este ca nu am alta posibilitate decat daca as gasi de cumparat ... Ma puteti ajuta ?

Link spre comentariu
Vizitator mister_rf

Cred ca lipsesc anumite detalii... 8) Care este diagonala tubului? Sau mai exact, care este codul acestuia? Pentru acest tip de sasiu sunt o multime de variante:DAEWOO Chassis CP-330DTX14A1 20A1 21A1 14B1 20B1 21B1 20C1 21C1 14D1 20D1...

Link spre comentariu

Este un daewoo ,cum am zis, pe sasiu 330, model DMQ 20D1TXT cu diagonala de 20 " . Acum ,ca am dat si detaliile acestea, crezi ca m-ai putea ajuta intr-un fel ? Cum sa rezolv problema asta cu deflexia ?

Link spre comentariu
Vizitator muresandorel

Du-te la cei care aduc tv cu tirul si o sa gasesti deflexii cate vrei din tv incomplete sau cu tubul spartdaca erai din cluj aveam eu vreo 10 deflexii gaseam una buna

Link spre comentariu

Am gasit un model de bobina aici http://WWW.CONSELECTROM.RO , m-am inscris si am dat comanda , acum sa vad cat sant de seriosi . Pe bobina originala scrie M 2002 tubul este "cu gat subtire" si cadrele au intr-adevar 13 ohmi , deci ar trebui sa mearga nu ? Mai greu o sa fie cu corectiile necesare dupa inlocuire ,caci vad aici pe bobina ,cat si pe tub , o padure de magnetzei care mai de care mai "dragutz " asteptand sa-mi faca parul alb ..

Sper sa ma descurc , daca nu voi apela tot la voi .

Multzumesc puternic pentru indrumare , adybady !!! Fara sfatul tau nu as fi gasit magazinul asta , daca si primesc bobina si mai este si cea potrivita chiar meriti o cinste !!!

Link spre comentariu

cea mai simpla solutie era sa mergi cu bobina la un atelier de depanare si sa cumperi o bobina identica de acolola cate tuburi cu gat subtire pica fii sigur ca orice atelier cat de cat dotat are asa ceva in plus

Link spre comentariu

A venit bobina !!! :d "Inteligent "cum ma stiu , inainte de a demonta vechea bobina ,cat si centura cu magneti , am folosit un marker pt a marca pozitiile initiale . La remontare totul a fost relativ simplu si curat cu exceptia unor mici corectii facute la coltzurile inferioare unde prezenta ceva erori .Prin miscari fine stg-dr ale magnetzeilor am reusit in cele din urma o corectie bunicica a convergentzei :d Multzumesc tuturor celor ce s-au aplecat asupra subiectului si au incercat sa ma ajute !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări