Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta subwoofer

Blak

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blak

2

• Metallman

1

Top autori în acest subiect

Vizitator HK

De ce nu folosesti 2 Dibeisi sau 2 ATTO ??Cred ca a trebui sa faci niste calcule in functie de difuzoare....de parametrii lor Mi-am facut si eu un subwoofer cu un difuzor de 12" ATTO si sunt f multumit de el(cub de 400mm cu un tub de bass reflex in spate).Parerea mea este sa folosesti 2 Dibeisi pt ca sunt mai de calitate,si iti trebe si un amplificator pe masura,vb cu Vasile :d

Link spre comentariu

AMplificator am...Subwoofer-ul il folosesc pt masina....am amplif de 2x150w cu cross over la 120HZ...Iar eu osa folosesc unu de un fel si unul de altfel...pt ca deja dibeisi-ul il am...si bani nu mai am pt inca.....iar un atto de 12 " e 800.000lei

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

De ce nu folosesti 2 Dibeisi sau 2 ATTO ??Cred ca a trebui sa faci niste calcule in functie de difuzoare....de parametrii lor Mi-am facut si eu un subwoofer cu un difuzor de 12" ATTO si sunt f multumit de el(cub de 400mm cu un tub de bass reflex in spate).Parerea mea este sa folosesti 2 Dibeisi pt ca sunt mai de calitate,si iti trebe si un amplificator pe masura,vb cu Vasile :d

De unde ai facut rost de parametrii difuzoarelor ATTO?Ca eu am cautat ca un nebun pe net si nu am gasit.Au vre-un site oficial sau ceva?Ca atto.com e nush' ce tampenie despre stiinta biologica...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări