Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dump ori meniu pt tv sony kv21fv1b

Postări Recomandate

salutare, am intrat in meniu cu 'On Screen Display' - 'Digit5' - 'V-' - 'TV' .,si de acolo sunt in ceatza, nu apare tt ci cu totul altceva si mai era o posibilitate cu 27 si 00 dar nu merge pt a schimba norma de sunet, tv are si video incorporat... vreo sugestie pt 6,5 , ori un dump salvat?multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ommu

3

• megabit

3

• FLORIN IORDACHE

1

Top autori în acest subiect

salutare, am intrat in meniu cu 'On Screen Display' - 'Digit5' - 'V-' - 'TV' .,si de acolo sunt in ceatza, nu apare tt ci cu totul altceva ...

Pentru vizualizarea elementelor de reglaj - apasa tastele 7-0 .

Pentru selectare - apasa tastele 1 si 4 .

Modificarea parametrilor - cu tastele 3 si 6 .

Memorarea setarilor - cu tasta mute urmata de 0 .

Link spre comentariu

unde gasesc nt de sasiu , pe spate la traf nu e... apatatul are video incorporat si pe placa am 2 tunere, asa imi arata menu serviceVPVPOO SBRT 024 SERVI21 D05 VPS NSam gasit ceva de genu IF00 AMFM 001 SI AM SCHIMBAT in 000 si si apare in zgomot ca de radio fragventace tre sa fac sa il trag in banda? am fortzat un raspuns cu acest masaj de aceea am insistat pe private binevenita orice informatie despre aceasta problema inclusiv manualemultumesc

Link spre comentariu

Ai mai jos man. service . La pag. 9 rezulta ca se poate schimba norma de sunet la ''manual tuning'' . Vezi ce se intimpla acolo .[attachment=1]BC5_KV-14FV1B_21FV1B.part1.rar[/attachment][attachment=0]BC5_KV-14FV1B_21FV1B.part3.rar[/attachment]

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări