Mosu Tuti Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Buna ziua. Pune fotografii exterior si interior si iti trimet schema. Spune ce constati la prima verificare vizuala; lipsuri, piese deformate, rez. arse. Atentiune ! aparatul este universal, adica are tensiunea de retea la sasiu, PISCA rau. Mosu Tuti. Link spre comentariu
milet Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 O sa pun sapt viitoare.Inauntru arata impecabil,nu se vede ca ar fi fost intervenit.Intra curent in el,dar nu se aprinde si nu face absolut nimic.Am observat ca nu are transformator de alimentare ,banuiesc ca filamentele sunt legate in srrie,sau se alim printr-un condensator!!!!Revin cu detalii.Multumesc de ajutor. Link spre comentariu
altuser Postat Septembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Va salut, am promis ca o sa revin cu detalii despre PMR-urile folosite la deplasarea in Grecia.Mi-au fost de folos, am fost 3 masini, am vorbit des intre noi pe drum. Au avut bataie mai mica decat ma asteptam, pe sosea la distanta de cca 150m ne auzeam destul de greu. Amuzant a fost ca la hotel nu mergea telefonul si mai vorbeam intre noi ca sa stabilim una-alta, mai erau niste romani si ne incurcam unii pe altii, am schimbat canalul de comun acord cu ceilalti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum