Vizitator faithless Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Am 2 boxe technics la care nu sunt multumit de reproducerea frecventelor joase, nu prea au bas mai deloc. am observat ca dimensiunea gaurilor pt dif-ul de bass e de 16,5 (destul de ciudat, in fine). cutia permite extinderea gaurii pana la 18 cm. ma gandeam sa pun difuzoare de 8". acum.. ce difuzoare ar merge intr-o incinta de aprox 22l (o masor maine mai exact) inchisa, dar care la nevoie poate deveni vented? desi lunginea de doar 20 cm nu permtie un port foarte mult. Partea proasta e ca incinta e facuta din pal sau mdf sau ce o fi de .. 1 cm :( ce ranforsari as puteasa ii fac? e cam subtire chiar si pentru difuzorul actual, cred ca de-asta nu se aude basul cum trebuie. Nici macar material fonoabsorbant nu are, decat putin pe partea din spate.(oare daca le-as pune acum pe toti peretii as castiga ceva? ) Astept sugestii http://i27.tinypic.com/qsttzm.jpg Link spre comentariu
zal Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Mai bine o c?ptu?e?ti cu un material fonoabsorbant (burete, melan?, vat?, bumbac, chiar ?i o pern? veche...) ?i o s? auzi diferen?e. Link spre comentariu
Vizitator faithless Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 dupa ce m-am gandit mai bine la varianta asta am ajuns si eudin cate am citit buretele cofrat e cel mai bun, dar e scump asa ca raman la vatelina sau melana. problema e ca nu am cumparat niciodata si nu am idee de unde se cumpara. sugestii ? eventual si pret Link spre comentariu
paul14 Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Incearca sa gasesti o pilota in genul celei din topicul de mai jos.viewtopic.php?f=4&t=6868&st=0&sk=t&sd=a&start=555 Link spre comentariu
zal Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 O pern? veche, o plapum? uzat?... ceva cu care s? faci probe, apoi po?i s? cau?i ?i materiale mai sofisticate. Link spre comentariu
Vizitator faithless Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Mersi. am spintecat o perna aseara dar nu imi ajunge nici macar pt o boxa. mai caut..oricum, am asezat boxele mai bine in camera (una e chiar in colt, intre birou si perete) si am mai castigat ceva bass. dar tot o sa pun fonoabsorbant Link spre comentariu
Vizitator Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 ... magazinul Obor la parter... sunt materiale fonoabsorbante valuri, valuri... mai ales minet. Si-ar mai fi spume poliuretanicei prin Hornbach, lana, ziare reciclate, vata de sticla si minerale, spuma de aluminiu, aerogel, etcetera... nu mai dati mai fratilor sfaturi d-astea neelegante gen taiat pernele din casa, ca d-asta suntem producatori de nimic. Link spre comentariu
pusttiu Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 la cum e facuta nu prea ai de unde bass. lasa boxele asa si le vinzi, cumpara sau fa-ti ceva mai bun . asta e sfatul meu . gasesti technics daca esti fan si la 300lei cu 3cai si cu bass reflex daca vrei si cauti Link spre comentariu
Vizitator Cm Punk vlad Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 haide mai varianta cu perna e chiar buna ..pai romanul e inventator ce naiba Link spre comentariu
Vizitator shumyfi Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 bagai si ceva ranforsari si daca nu are picioruse punei 4 horsuruburi ca sa aiba suprafata de contact cu podeaua cat mai mica Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Topicul e de asta vara, cred ca a terminat cu boxele alea pana acum si ai mai facut si off topic, Cm Punk Vlad.Si de ce ma rog trebuie sa stea boxele cat mai departe de podea? In primul rand ideea cu 4 suruburi e stupida, cum sa faci asa ceva la boxe? S-au inventat picioruse de lemn sau cauciuc speciale care sunt si frumoase, nu suruburi sa iti zgarii parchetul cu ele si sa arate ca ultima carpeala.Sunt avantaje si dezavantaje in pozitionarea unei boxe undeva dar ceva imi spune ca tu nu stii mare lucru despre asta si ai postat ca sa te afli in treaba, shumyfi. Mai ales ca amplasarea boxelor cat mai departe de un perete sau de podea face ca basul sa se auda si mai slab, exact de ce se plangea initiatorul topicului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum