nutzu11v Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 ma poate ajuta cineva cu un catalog de tranzistori mam uitat pe net da eu nam gasit poate imi sunteti voi de ajutor va multumesc Link spre comentariu
sorinpavel Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Gasesti pe digchip.com.Doar caracteristicile nu si echivalenti.Trebuie sa te inregistrezi la ei.Este gratis.Succes Link spre comentariu
tranzistor Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Datasheet-ul ce are? Link spre comentariu
nutzu11v Postat August 5, 2009 Autor Partajează Postat August 5, 2009 pai imi trebuie ecivalente Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 n-aveti de unde , stimate domn...cataloagele cu echivalente de tranzistoare sint rodul unei munci extrem de laborioase ...si nu sint moka ,evident...!eu , unul...imi cumpar frumos din 2 in doi ani versiunea legala de la ECA din germania... ma costau cam 250 de ron cu tva inclus pe suport cd/dvd si am acces moka la upgrade timp de un an si acces la baza lor de date timp tot de un an...bineinteles ca nu imi convine...dar ce sa-i faci....c`est la vie...!aaaa....bine ca mi-ati adus aminte sa imi cumpar versiunea pe 2009...asta costa probabil 300 de ron , cu transport cu tot... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum