zainea Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Salut.Am un laptop Sony vaio seria vgn-fs115b cu 3 placi de retea pe el ,una Intel pro/100 Ve Network Connection,alta 1394 adapter si una wireless intel pro/wireless 2200BG.Problema este ca atunci cand bag mufa de internet in el nu se intampla nimic,nu imi arata nici daca se conecteaza ,nici daca am internet sau nu,nu imi arata nici un semn ca as fi conectat un cablu de internet .De la ce este aceasta problema si cum se poate rezolva ?Va multumesc! Link spre comentariu
ghimpe-- Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Network Connections -> click dreapta pe Local Area Connection -> Properties -> bifa pe "Show icon in notification area when connected"."Internetul" merge? Daca nu probabil trebuie sa umblii la setari IP, dar pentru aceasta avem nevoie de mai multe informatii referitoare la configuratia retelei tale. Link spre comentariu
MifTy Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 de obicei, mufele de re?ea au un led mic care se aprinde când placa este ok, ?i se bag? un cablu în ea...la tine se aprinde ledul cu pricina?? Link spre comentariu
radue Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Daca esti conectat la o retea wireless atunci Windows-ul o foloseste pe aia intai sa o incerce pe crea wired. Opreste placile de retea wireless ( au butoane pe laptop, FN si inca o tasta, depinde de la laptop la laptop ) si apoi incearca. Daca nu incearca si sa vezi daca nu ai placa de retea wired pusa pe disabled, iar in cazu asta pune-o pe enabled. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum