Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme TV Schneider model Scenaro 219

cosmin_ctin2005

Postări Recomandate

TV-ul are sasiul 11AK19P5, procesor Vestel 19V1.OST (A14). Probleme: - in urma unor fluctuatii de tensiune nu mai receptiona niciun post; am inlocuit memoria 24C08 si gaseste si memoreaza toate posturile. - nu are sunet, nu modifica formatul de imagine (4:3, 16:9, zoom etc), nu se modifica luminozitate, constrast, culoare, etc., desi se observa evolutia pe bargraf! Ma poate ajuta cineva cu o idee? Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cosmin_ctin2005

6

• enafelice

6

• zvasile

2

• paun nelu

1

Top autori în acest subiect

E tv cu diagonala 66cm? .Daca nu merge spune-mi cum cauta ?din canal in canal sau pe banda.Nu stiu ce se intimpla dar nu pot atasa fisierul,poate gresesc ceva? da-mi o adresa de mail

Link spre comentariu

TV are diagonala de 54cm (CRT, nu LCD); pana sa schimbam memoria cauta pe canale (!!) iar dupa aceea pe benzi!! Sasiu: 11AK19P5 Multumesc, enafelice!

Link spre comentariu

dampul trimis este pt tub de 66.Din experienta mea la ak19 trebuie sa tii cont de modul de cautare ca si memorie ,restul se face din service.Iti trmit o memorie de Keddo de 54 cu acelasi procesor.Eventual daca mai trebuie sa faci un reglaj intri in sevice cu Menu (sau instal)6425

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări