Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tx ssb/cw hf

Vizitator mit

Postări Recomandate

Vizitator mit

Ma intereseaza o schema simpla , cat mai detaliata , pt un tx ssb/cw all hf band . Daca are cineva unul disponibil sunt interesat ( poate facem un chimb sau il platesc) . Ma intereseaza oschema a unui tx construit de cineva , pt a putea cere ajutor , cand o sa ma inec ca "rromul " la mal..... :ras: . Pot fi contactat pe [email protected] sau tel 0766927546 :da

73 de Mit

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

2

• yo9how

1

Top autori în acest subiect

Salut Mit,De ce nu incerci un A412, care a fost constriut in masa de radioamatorii YO, sau BITX construit de cativa useri prezenti aici pe forum. Pentru acest ultim trx ca si ptr BINGO exista forumuri de discutii foarte interesante si detaliate pe yahoo; un alt trx interesant de construit este TAURUS, ptr care urmeaza, spre sfarsitul lunii sa facem o comnada de pcb-uri direct de la autor (ne-am strans cativa useri, daca te intereseaza...)Apuca-te de oricare din cele de mai sus, sunt simple de construit si de reglat si se va gasi mereu cineva aici care sate ajute daca ceva nu merge bine

Link spre comentariu
Vizitator mit

Dr pritene yo9how , nu doresc sa construiesc trx deoarece nu am conditiile sa construiesc ceva mai performant ca un ekd300+ez100 , la receptie . In plus am lucrat multi ani in cw cu rx si tx separat si nu ma deranjeaza .Ca ultima optiune poate o sa fac un A 412 , doar pt emisie cu sinteza de fregventa , dar nu am gasit inca documentatia necesara inclusiv , placile . Poate ma ajuti tu . Cu stima , Mit

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări