Vizitator mit Postat August 4, 2009 Partajează Postat August 4, 2009 Ma intereseaza o schema simpla , cat mai detaliata , pt un tx ssb/cw all hf band . Daca are cineva unul disponibil sunt interesat ( poate facem un chimb sau il platesc) . Ma intereseaza oschema a unui tx construit de cineva , pt a putea cere ajutor , cand o sa ma inec ca "rromul " la mal..... . Pot fi contactat pe [email protected] sau tel 0766927546 73 de Mit Link spre comentariu
yo9how Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Salut Mit,De ce nu incerci un A412, care a fost constriut in masa de radioamatorii YO, sau BITX construit de cativa useri prezenti aici pe forum. Pentru acest ultim trx ca si ptr BINGO exista forumuri de discutii foarte interesante si detaliate pe yahoo; un alt trx interesant de construit este TAURUS, ptr care urmeaza, spre sfarsitul lunii sa facem o comnada de pcb-uri direct de la autor (ne-am strans cativa useri, daca te intereseaza...)Apuca-te de oricare din cele de mai sus, sunt simple de construit si de reglat si se va gasi mereu cineva aici care sate ajute daca ceva nu merge bine Link spre comentariu
Vizitator mit Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Dr pritene yo9how , nu doresc sa construiesc trx deoarece nu am conditiile sa construiesc ceva mai performant ca un ekd300+ez100 , la receptie . In plus am lucrat multi ani in cw cu rx si tx separat si nu ma deranjeaza .Ca ultima optiune poate o sa fac un A 412 , doar pt emisie cu sinteza de fregventa , dar nu am gasit inca documentatia necesara inclusiv , placile . Poate ma ajuti tu . Cu stima , Mit Link spre comentariu
yo9hrb Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Salve, MitDaca-mi dai o adresa de mail, iti pot trimite documentatia de A412 in format electronic.O zi buna. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Sefu' , avem site cu A412 - fa-mi si mie un pic de reclama. Mai vede omul o poza, ii vine o idee...P.S. Bera e un lucru subanteles in context. Link spre comentariu
yo9hrb Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Corect. Stiu ca intr-o perioada nu prea mergea. http://yo9hsw.ro/a412/index.php Si uite asa George se mai facu cu o bere (de dat) Link spre comentariu
Vizitator Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Saru' mana! Las' ca pana la targul de toamna din YO3 intru pe productia de brumarel home-made si scap de bere Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum