Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor module TX/RX

cristinel_bm

Postări Recomandate

Am gasit doua module TX si RX la adelaida, si vreau sa imi fac o telecomanda pentru o inchidere centralizata. Problema este ca nu stiu ce trebuie sa fac in continuare dupa ce le cumpar. Am vazut doar specificatiile emitatorului. Are 4 picioare (+ - si inca doua). Ale receptorului specificatii nu le-am putut vedea fiindca nu erau puse pe site.In speranta unui ajutor . va multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristinel_bm

3

• dragostalpau

1

Vizitator pmar_kpj

pai mai intii spune la ce module te-ai oprit.

apoi iti trebuie o carcasa pt telecomanda. am luat pe vremuri de la www.conexelectronic.com .

sa incapa in acesta carcasa un pic (spre exemplu 12f508 cu 8 pini) , vro 2 butoane , si emitatorul.

un alt pic mai multi pini (16f876) pt partea de receptor si comenzi . ceva relee in functie ce vrei sa faci..

si un compilator pt pic si ceva cunostinte de programare ...

asta daca vrei sa faci tu totul .. daca nu cred ca la conexelectronic gasesti deja ceva asemanator gata facut...

bafta multa!

Link spre comentariu

am gasit ceva la Adelaida facute de AUREL. sunt cele mai ieftine si cele mai usor de folosit. Problema nu este de carcase ci de cum trebuie conectati pinii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări